Ce trebuie să facă un tătar pentru a deveni ţigan

sâmbătă, iulie 7, 2012 15:59
Posted in category Educatie, Mass-media

Cetin AmetceaSe spune că românii nu formează un popor, ci o populaţie. O populaţie pestriţă, cu tot felul de straturi. În timp ce ungurii de la UDMR votează împotriva Preşedintelui României, deşi acesta le-a înlesnit prezenţa în lumea bună a politicii româneşti, la nivel online, pe locul 2 la cel mai vizitat blog din România, locul 124 la site-urile din România, este https://www.arhiblog.ro/. Administratorul blogului, Cetin Ametcea pe numele său, este tătar. Din moment ce este atât de citit, se pare că românii nu mai au probleme cu tătarii. Ce putem spune despre domnul Ametcea? Păi, în primul rând că scrie tot timpul cu doi de ‘r’ ceea ce ţine de România. Poate fi o glumă, dar este o împroşcare cu noroi a ceea ce, pentru noi românii, este sfânt. Poate ne crede o adunătură de ţigani şi de aceea ne tratează cum ne tratează.

Iată şi câteva titluri în acest sens: ‘Cum să fii criminal legal în rromânia’ (scris cu ‘r’ mic), ‘Ai încredere în sistemul bancar rromânesc?’ etc. Este un mare fan al ţiganilor, iar într-um material acuză România că a deportat ţigani. După cum arată România azi, n-a fost nici un fel de deportare. Iată şi titlul despre ţigani: ‘Majestate, ne deportaşi, mâncaţaş!’ (‘mâncaţaş’ scris după cum se vede). Pe cine credeţi că ataca domnul Ametcea în campania electorală pentru alegerile locale? Prigoană? Nu. Oprescu? Nu. Pe Nicuşor Dan. De ce? Aşa ‘vrea’ muşchii lui.

Este mare fan USL, de unde şi materiale cu titluri precum: ‘Victor Ponta e plagiator?’ (toată planeta ştie, numai Cetin Ametcea nu) sau ‘Poneiul cu zvastică şi un os în fund’ (material din care se înţelege că, pentru tătarii deveniţi ţigani, o personalitate ca Patapievici nu contează nici măcar cât Vanghelie).

Fiind fan USL, clar că nu-l iubeşte deloc pe Traian Băsescu. Iată încă un motiv de a crede că şansele sale la Referendum sunt mici. Să nu facem aluzii despre ţigani, spune tătarul foarte citit în România, dar putem împroşca cu că…t familia Preşedintelui României. Iată un citat: Multă mumu lui, familiei lui, în special Elenei și cui mai vreți voi. Sper să ardă încet și să ajungă la pârnaie, alături de analfabeta de fi-sa si Udrea. E zi de sărbătoare pentru mine!.

De ce-i analfabetă Elena Băsescu? A greşit pluralul de la ‘succes’. Dar haideţi să vedem cum nenoroceşte limba română tătarul Cetin Ametcea. ‘Mâncaţaş’ se scrie corect ‘mânca-ţi-aş’. (Analfabetule!) Şi mai are pe blog. De ce România se află în 2012 unde se află. Din 1000 de motive, iar unul dintre ele este acela că pe al doilea cel mai citit blog din România se scrie ceea ce, parţial, v-am povestit mai sus. Iar ţiganii şi ciobanii din această ţară pun botul, cum se spune. Dictatură USL uşoară vă doresc!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Ce trebuie să facă un tătar pentru a deveni ţigan”

 1. sunt eu Vasile says:

  iulie 15th, 2012 at 3:25

  Mancatas este forma extrem de corecta in contextul jargonului. Este o parodiere a accentului tiganesc si e folosita la scara larga atat in fata blocului cand faci o gluma mai rasista cat si la emisiunile ce parodiaza tiganii. O fi Arhi un slinos dar tu esti de-a dreptul pe dinafara realitatii.

 2. Cornel Căruntu says:

  iulie 15th, 2012 at 9:41

  @Vasile: Bai, nea Vasile, matele nu ai inteles chiar nimic din ce este scris in text. Nu am spus ca ‘mancatas’ nu-i folosit in Tigania, ci am spus ca, in mod corect, nu se scrie ‘mancatas’, ci ‘manca-ti-as’. Iar domnul Amtetcea, daca tot deformeaza mentalitati, cel putin s-o faca intr-o limba romana corect scrisa. La mongola nu ne bagam.

 3. Ce mai fac țiganii în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 14:43

  […] Ce trebuie să facă un tătar pentru a deveni ţigan […]

 4. Ce mai fac țiganii în România (II) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:14

  […] Ce trebuie să facă un tătar pentru a deveni ţigan […]

 5. Care-i prețul pentru a reprezenta în Parlament țiganii și dezaxații lui Dan Diaconescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:19

  […] Ce trebuie să facă un tătar pentru a deveni ţigan […]

 6. De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:24

  […] Ce trebuie să facă un tătar pentru a deveni ţigan […]

 7. Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:15

  […] România, scrisă frecvent Rromânia (vedeți aici sau/și aici și/sau aici și/sau aici și/sau aici și/sau aici, plus alte postări ce pot fi căutate; dați o căutare pe site după “Cetin […]

 8. Cum a furat mafiotul liberal Relu Fenechiu, fost ministru in guvernul penal Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 20th, 2015 at 21:07

  […] Ce trebuie să facă un tătar pentru a deveni ţigan […]

Adauga un comentariu