De la Stalin la Putin şi înapoi

sâmbătă, martie 2, 2024 8:45
Posted in category Istorie

Rusi, StalinChiar nu realizează nimeni că la Putin şi gorilele sale, FSB-ul (fost KGB) şi protejaţii regimului KGB-isto-mafiot, nu prind momentele astea lacrimogene, cu nişte oameni, pot fi şi mii, înlăcrimaţi, dispuşi, unii, să moară sau să ajungă la puşcărie pentru un ideal?!

Criminalii istoriei, Stalin, Putin, Hitler, Mao etc., nu sunt oameni ca noi, afectaţi de durerea şi suferinţa celor apropiaţi. Nu. Pentru ăştia, inocenţii sunt nişte „fraieri”, de care râzi şi pe care tăvălugul istoriei îi rade.

La admiratorul lui Stalin, KGB-istul criminal Putin, omul obişnuit, trimis să moară în Ucraina, nu înseamnă nimic. Un firicel de nisip acolo, pe care-l elimini uşor. S-ar putea ca unele firicele de nisip, precum Navalnîi, să-ţi intre în ochi şi să-l scoţi un pic mai greu de acolo, dar trece şi asta.

Cu toată compasiunea pentru suferinţa familiei Navalnîi, soţie şi fiică, cu toată admiraţia pentru acest erou al lumii libere, Navalnîi, care probabil va rămâne în istorie ca figura luminoasă a Rusiei acestor vremuri întunecate, peste un an sau doi se va uita, iar timpul pare să fie aliatul dictaturii lui Putin.

Stalin, atunci când a auzit că Papa nu este de acord cu invadarea Europei de către tancurile ruseşti, ce au adus comunismul criminal, a avut replica „Dar câte tancuri are Papa?”. Aşadar, pentru marii criminalii ai istoriei nu contează credinţa, libertatea, drepturile omului etc. Omul este doar o „problemă” care trebuie eliminată.

Cât de criminal poţi să fii, precum Stalin, măcelarul ruşilor şi ucrainienilor, modelul lui Putin, să spui că „Moartea unui om e o tragedie, dar moartea a milioane de oameni e doar statistică”?!

Ce ar trebui să înţelegem din toate astea?! Că doar un Occident hotărât şi puternic (înarmat) poate limita ascensiunea Răului, a dictaturii criminalului KGB-ist Putin. Altfel, vom fi striviţi ca nişte viermi. Armele criminalului Putin sunt corupţia şi lăcomia umană. Se găsesc oricând câteva zeci de mii de români care ar ucide milioane, pentru ca ei să fie „elitele” acestei ţări.

Săracii ucrainieni, eroi fără egal, sacrificiul lor poate fi zadarnic dacă Occidentul cade pradă dezinformării şi propagandei criminale a Imperiului Răului, Rusia lui Putin. Sunt convins că SUA până la George Bush inclusiv, da, ţărănoi ăla atât de înjurat de unii, n-ar fi acceptat crimele lui Putin din Rusia şi ar fi limitat influenţa malefică a acestui criminal în Europa şi în lume.

Dar a venit Obama, un „socialist” preocupat mai mult de discursuri sforăitoare, apoi catastrofa Trump, şi SUA a coborât ştacheta, pentru a permite Răului din lume să se extindă. Şi Europa a avut „contribuţia” ei, prin Germania şi Franţa, Merkel şi alţii, ţări puternic infectate de virusul ideilor criminale ale regimului acestui monstru numit Putin.

Trolli lui Putin nu amintesc niciodată de milioanele de victime inocente ale ruşilor, dar repetă şi repetă şi repetă aceleaşi căcaturi cu globalismul, distrugerea bisericii (care biserică, aia care sfinţeşte arme în Rusia?), ura împotriva minorităţilor sexuale, etnice etc. Motto-ul lui Stalin: dacă omori mii de oameni, nu-i o problemă, dacă eşti gay, e o problemă.

Va câştiga partea întunecată a lumii, vor câştiga analfabeţii şi creierele netede şi goale, adică victimele propagandei dictaturii criminalului Putin, sau va câştiga partea luminoasă a lumii, aia în care inclusiv milionarii ruşi merg în vacanţe şi concedii, aia care impresionează prin civilizaţie şi bunăstare?! Vom vedea.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu