Despre Cristian Paţurcă şi „Imnul Golanilor”

sâmbătă, octombrie 8, 2022 6:27
Posted in category Mass-media

Cristian PaturcaÎnainte de a fi mişcarea civică REZIST, sau maratonul civic REZIST, cum îl numeşte jurnalistul independent Mălin Bot, a fost GOLANIADA anului 1990, o mişcare civică apărută din nevoia de a elibera spaţiul public românesc de foştii comunişti şi securişti care au preluat puterea în România, pe cadavrele celor care au murit pentru o Românie liberă de comunism.

Golanii anului 1990 au sfârşit morţi, în puşcării sau au emigrat, după mineriada sângeroasă pusă la cale în laboratoarele KGB, de către criminalul Ion Iliescu şi gaşca sa formată din securişti criminali şi foşti nomenclaturişti comunişti.

Printre personajele acelei perioade istorice se numără şi Cristian Paţurcă, compozitorul Imnului Golanilor, interpretat de zeci de ori în Piaţa Universităţii anului 1990. Despre acest subiect am scris într-o postare pe Facebook, postare publicată în 25 noiembrie 2018. Cum Facebook România a devenit, din păcate, o cocină rusofilă, mai ales din 2017, odată cu accederea la putere, în România, a găştii puşcăriaşului Liviu Dragnea, o gaşcă rusofilă şi criminală, am hotărât să-mi iau toate textele şi pozele de pe Facebook şi să le pun pe acest site, mai ales că cei de la Facebook România îmi atrag mereu atenţia că pagina de Facebook a site-ului riscă să fie închisă (de rusofilii care zburdă în Românica şi, spre deosebire de alte ţări civilizate europene, nu păţesc nimic).

Aşadar, iată şi textul despre Cristian Paţurcă şi „Imnul Golanilor”.

Imnul Golanilor

Muzica şi interpretarea: Cristian Paţurcă
Versuri: Laura Botolan

Cristian Paţurcă (n. 10 septembrie 1964 – d. 18 ianuarie 2011) a murit sărac şi singur. În ţara mafioţilor din politică ce ne-au furat tot, inclusiv viitorul, oamenii deosebiţi, oamenii geniali, ori emigrează, ori se sting în sărăcie şi uitare. O ţară de pramatii nu-i poate iubi, în timpul vieţii, pe cei care, până la urmă, aduc lumina care împrăştie întunericul. Eminescu a sfârşit sărac şi bolnav, Caragiale a fost alungat din ţară, Brâncuşi la fel, Eliade nu s-a mai întors etc. Locul lor, de neumplut, a fost luat de ticăloşi, grobieni, inculţi, avari, proşti, imbecili etc., cei care îşi mai fac un palat din bani furaţi, cei care nu ezită să condamne această ţară la sărăcie, izolare, întuneric, lipsă de perspective.

În genunchi ar trebui să-i mulţumim lui Cristian Paţurcă pentru muzica sa şi tot în genunchi ar trebui să le cerem iertare golanilor din Piaţa Universităţii pentru laşitatea şi nepăsarea noastră, pentru că am permis unor gunoaie să ne fure şi să ne mintă, am permis unei turme de retardaţi să hotărască pentru noi. Liviu Dragnea, borfaşul momentului, nu este altceva decât o prelungire a ticăloşiei foştilor comunişti şi securişti, cei care, dinainte de decembrie 1989 şi până astăzi, s-au considerat stăpânii României şi ne-au considerat sclavii lor.

Lupta negrilor în SUA pentru drepturi egale cu ceilalţi a durat zeci de ani şi câteva jertfe pe altarul libertăţii. Martin Luther e doar un exemplu de jertfă pentru cei asupriţi. Numai că americanii i-au omagiat şi-i omagiază numele (după moartea sa i s-a acordat Medalia prezidențială pentru libertate în 1977 și Medalia de Aur în 2004; în 1986 ziua lui Martin Luther King a fost declarată zi federală în Statele Unite – Wikipedia), pe când Cristian Paţurcă odihneşte în uitare. E greu la televiziunile securiştilor să fie nobleţe şi moralitate. Printre cocalari şi piţipoance, printre manele şi ţigani, printre abrutizaţi şi retardaţi, prezenţi non-stop la tembelizor, nu-şi pot face loc momentele remarcabile ale acestui neam.

Cristian Paţurcă, te-ai născut în ţara greşită. Noi nu te-am meritat! Dar merităm din plin borfaşii din politică şi ţigăneala de la tembelizor! O ţară de curve care se lasă violate de un tractorist din Teleorman nu merită mai mult!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu