Disidentul anti-comunist (anti-ceauşist) Gheorghe Ursu ucis a doua oară de (in)justiţia regimului Iohannis

joi, mai 9, 2024 21:02

Religie versus EducaţieJustiţia Regimului Iohannis respinge redeschiderea dosarului disidentului anti-comunist Gheorghe Ursu. Securiştii torţionari ai inginerului Ursu sunt bine-mersi, probabil cu pensii speciale.

Ce ticălos acest Iohannis! Ce canalie! Se mai declară şi „liberal”, partid prin tradiţie anti-comunist, dar nu aminteşte niciodată de crimele dictaturii comuniste/ceauşiste!

Iohannis, acest pierde-vară, acest veşnic plecat în vacanţe şi concedii, pe banii românilor, a eliminat USR-ul de la guvernare, în momentul în care Stelian Ion de la USR, ministrul Justiţiei, dorea oameni integri la conducerea instituţiilor judiciare din România, iar o justiţie independentă de mafioţii din politică ar fi stricat planurile mafiei Iohannis.

Mână-n cu ciuma roşie = PSD, Iohannis-PNL a implantat slugile mafioţilor în conducerea curţilor de apel, tribunalelor şi judecătoriilor, acolo unde aceştia, la rândul lor, au grijă ca dosarele să ajungă la cine trebuie.

Cum să nu fie ucis a doua oară inginerul Gheorghe Ursu, de (in)Justiţia regimului Iohannis, când un ţigan covrigar ca Ciolacu, care nu-şi poate justifica nici măcar studiile liceale, afirmă că (citez din memorie) „Ceauşescu a fost ucis pentru că a plătit datoria externă”. Conform acestui premier dintr-o ţară membră UE, nu din Rusia, Cuba, China sau Coreea de Nord, Ceauşescu nu a fost condamnat la moarte pentru genocidul de la Timişoara, pentru înfometarea poporului român, pentru crimele de la Vadu Roşca, atunci când a ordonat să se tragă în ţăranii din Vrancea care se opuneau colectivizării, nu pentru alte numeroase crime ale Securităţii ceauşiste din perioada 1965-1989, ci pentru cât de „patriot” a fost acest dictator, un cizmar analfabet care a confundat România cu propria moşie.

Mi-e o scârbă cumplită de acest Iohannis! Un om de nimic, ce şi-a bătut efectiv joc de milioanele de români care au avut încredere în el, în promisiunile lui legate de lupta anti-corupţie (stopată total de regimul său ticălos) şi de eliminarea ciumei roşii = PSD de la conducerea României.

Cel mai nemernic preşedinte pe care l-a avut această ţară, după 1989, este Iohannis! De la criminalul KGB-ist Ion Iliescu măcar nu aveai aşteptări. A ucis în principal Justiţia, iar o ţară fără justiţie independentă de intervenţiile politicului este o Republică bananieră, comparabilă cu ţări precum Mexic sau Columbia, deşi între timp poate şi acestea au mai evoluat.

Regimul Iohannis este un regim putinist, unde o gaşcă de mafioţi, din PSD + PNL, se îmbogăţesc prin corupţie, la umbra unei justiţii obediente, controlată de gaşca lui Iohannis.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu