Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XCVII)

sâmbătă, decembrie 30, 2023 19:16
Posted in category Mass-media

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUn text despre Facebook din 2020

În 2020, Facebook-ul avea 1,79 miliarde de utilizatori activi pe lună în întreaga lume, mai mulţi decât WhatsApp (500 de milioane), Twitter (284 de milioane) şi Instagram (200 de milioane) la un loc.

Dintre aceşti 1,79 de miliarde, 1,18 miliarde de utilizatori erau activi zilnic în 2020, ceea ce făcea ca Facebook-ul să fie pe locul doi în clasamentul celor mai accesate site-uri, după Google.

În fiecare zi din 2020, Facebook-ul mai câştiga 500 000 de utilizatori noi (ceea ce înseamnă mai mult de cinci profiluri noi la fiecare secundă).

Tot în 2020, la fiecare 60 de secunde, pe Facebook erau postate 510 comentarii, erau actualizate 293 000 de status-uri, erau date 4 milioane de like-uri şi erau încărcate 136 000 de poze.

În medie, în anul 2020, un utlizator avea 338 de prieteni şi, tot în medie şi tot în 2020, un utilizator petrecea zilnic pe Facebook 20 de minute.

Sursa informaţiilor: brandwatch.com

În orice om dormitează un profet, şi când acesta se trezeşte, în lume răul mai creşte puţin. (Emil Cioran)

Preşedintele României veghează la buna funcţionare a autorităţilor publice. Blocate de mafioţi: DNA, ANI, CNA. Iohannis?!?!

Mulţi din ăştia cu Isus în stânga şi-n dreapta n-au nicio greaţă să apere un ucigaş de copii, un criminal, un asasin ca Putin.

Fiecare suferinţă, în afară de a noastră, ni se pare legitimă şi ridicol de inteligibilă. (Emil Cioran)

Religioşii cred toate tâmpeniile debitate de membrii analfabeţi ai unor triburi, da’ n-au încredere în adevărurile ştiinţifice.

Sectorul IT (adică ştiinţa) produce 7% din PIB-ul României. Popii şi bisericile, plus catedrala, consumă 7% din PIB inutil.

Chiar crede jurnalistul Mălin Bot că, la un eventual proces corect, Ceauşescu ar fi spus ceva în afara minciunilor comuniste?!

Statul român, ăla cică laic, plăteşte unui popă (gradul I) 5000 lei lunar (1000 de euro), sumă ce va creşte după 1 ian. 2024.

România. Populaţie: aprox. 19 milioane (2022). PIB pe cap de locuitor: 12 915 euro (2020). Penetrare Internet: 75,6% (2022)

Statul eşuat român sub cizma PSD: Ferma Dacilor, unde au murit 8 oameni, avea parteneriat cu Sindicatul Poliţiştilor.

Ca să poţi aprecia fericirea, trebuie să ai un termen de comparaţie, adică un moment în care ai fost tare nefericit.

Încă un jaf marca PSD: Rafila a plătit 6 milioane de euro pentru pastile de iod care stau în depozit de 1 an. DNA, ce faci?!

PSD-iştii – mafioţii graşi votaţi de cei slabi. Slabi la minte, la suflet, la educaţie, la caracter, la moralitate.

Consiliera lui Ciolacu, Orban Carmen, are salariu de 5 300 de euro lunar, 4 case, 300 000 de euro în cont şi obiecte de artă de 250 000 de euro.

O ţară de manelişti, de pupincurişti ai ceauşismului criminal nu putea da alt premier decât covrigarul imbecil Ciolacu.

Să spunem „Săru’ mâna” pensionarilor comunişti, cei care, prin votul lor, au creat pensionarii speciali şi jefuitorii de ţară.

Jandarmeria, ce provine din fosta Securitate comunistă, produce criminali ca cei din 10 August şi de aceea trebuie desfiinţată.

Ortodoxia este o barbarie totală (vedeţi ortodoxia rusă), foarte departe de învăţăturile biblice şi de morala comună.

Ce fac poliţiştii când aud petarde care-ţi iau auzul? Nimic. De-aia eşti poliţist în România, plătit gras, să nu faci nimic.

Cică petardele sunt permise numai în zilele de 31 decembrie şi 1 ianuarie. Evident, dacii liberi şi ortodocşii criminali n-au auzit de aşa ceva sau se şterg la fund cu legile ţării. Da’ sunt mari patrioţi!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu