Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XCIII)

sâmbătă, decembrie 16, 2023 7:22
Posted in category Mass-media

Crima in trafic„Comuniştii au construit”, spun unii nostalgici ai comunismului criminal. Şi Stalin a construit… pe cadavrele a milioane de ruşi.

Cât timp televiziunile mafioţilor vor minţi, dezinforma, ţiganiza şi nu vor fi sancţionate de CNA, această ţară nu va avea viitor.

Deosebirea dintre PNL şi PSD este ca aceea dintre Ciucă şi Ciolacu, dintre un doctorat plagiat şi un bacalaureat la ? de ani.

Cea mai bună dovadă despre cât de mult „iubeşte” Dumnezeul ortodox oamenii o reprezintă acţiunile ortodoxului Putin.

Corupţia este principalul instrument prin care criminalul Planetei, KGB-istul Putin, controlează ţările din Estul Europei.

În viaţă, nu există învingători, ci numai supravieţuitori. (Legile lui Murphy)

Dacă poţi nota clar problema, atunci este pe jumătate rezolvată.

Dacă pui informaţiile şi inteligenţa mereu pe primul loc, banii vor continua să vină.

De ce urlă şoşocarii şi fac cel mai mult circ în România? Deoarece minţile goale fac cel mai mult zgomot.

A crede că AUR/Şoşoacă e opţiunea la Mafia PSD+PNL e echivalent cu a crede că opţiunea la tratarea cancerului e sinuciderea.

32% dintre români sunt convinşi că există oameni posedaţi de diavol şi noi vrem salarii ca-n Germania unde 32% sunt atei.

Pensionările la vârste „fragede” le-a început KGB-istul criminal Ion Iliescu imediat după decembrie 1989. Şi „boborul” l-a votat.

5 milioane de pensionari votează câteva sute de corupţi cu speranţa că aceştia, jupuindu-i pe privaţi, le vor mări pensiile.

Să fii Tudorel (Slugărel) Toader, să nenoroceşti Justiţia şi apoi să (re)ajungi Rector, asta este realitatea dintr-un stat mafiot.

Când ai căcărezele Mioriţei în loc de testicule, e greu să faci o revoluţie. Până şi aia din ’89 a fost furată de unii „tovarăşi”.

Grindeanu (Ordonanţa 13) + Gorghiu (puşcărie la domiciliu) +… = guvernul criminal al PSD + PNL = MAFIA care a distrus România.

De ce iubim câinii? Pentru că ei sunt tot ce noi, oamenii, nu vom putea fi niciodată.

În 1938, România era a treia ţară producătoare de grâu din lume. Asta este ţara pe care au distrus-o comuniştii criminali.

Statul şpăgar şi mafiot al PSD = ciuma roşie: 15 000 de euro – şpaga pentru postul de asistent medical. Cum să nu emigrezi?!

Cu ce se pot mândri grobienii, analfabeţii şi inculţii? Cu maşini şi vile de neam prost, obţinute eventual prin corupţie.

Pensiile cele mai mari şi mai nemeritate în România, plus alte privilegii, le au astăzi foştii comunişti şi foştii securişti.

Şpăgile primite şi date sunt normalitate în judeţul Botoşani, acolo unde imbec*la Dăncilă a obţinut un număr record de voturi.

Momentele de eroism ale românilor din comunism şi jertfa eroilor anticomunişti sunt terfelite zilnic de laşi şi impotenţi.

Cei (foarte mulţi) între 18 şi 65 de ani care nu lucrează nicăieri şi nici nu sunt studenţi la zi, sunt întreţinuţi din munca altora.

„Minoritara” Theo Rose mai pregăteşte vreo manea (muzica ţiganilor) pentru finala Vocii Ţigăniei, pardon, Vocii României?!

Ăştia cu lovitura se stat din decembrie 1989 şi nimic altceva? Ce-i, tovarăşi? Plângeţi după pantofarul criminal Nicolae Ceauşescu? Îi reluaţi aberaţiile de la proces? Acest criminal de Ceauşescu a venit primul cu teza loviturii de stat şi atât.

La acel proces, sumar, dar cu sentinţă corectă, criminalul Ceauşescu, ce a ucis ţărani care s-au opus colectivizării, pe vremea când era responsabil cu armata în partidul bolşevic, ei bine, cizmaru’ n-a răspuns la proces de ce a înfometat un întreg popor, de ce a demolat satele, de ce îi ţinea pe români în frig şi întuneric, de ce a izolat România, de ce a terorizat acest popor cu ajutorul Securităţii, dar îi tot trăgea cu “lovitura de stat”.

Copiii Timişoarei care au murit în 1989 au făcut o Revoluţie, ei nu ştiau de complot, n-auziseră niciodată de Ion Iliescu.

Pupincuriştii lui Nicolae Ceauşescu, n-am scăpat de comunism nu pentru că în 1989 n-a fost revoluţie, ci pentru că 99% dintre pupincuriştii lui Ceaşcă, ce regretă şi astăzi comunismul, l-au votat mereu şi mereu pe acest criminal de Ion Iliescu.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu