Facebook-ul a devenit o cocină, comparabilă cu Mafia TV

vineri, aprilie 2, 2021 13:32
Posted in category Mass-media

TiganiÎn urmă cu câteva zile, am postat pe pagina de Facebook a site-ului poza şi textul de aici. N-au trecut nici 24 de ore şi m-am trezit cu contul blocat 30 de zile, cică pentru “încălcarea politicii Facebook” (mama ei de politică!). Evident, nu este prima dată şi, probabil, nici ultima dată. Au păţit-o şi alţii, mult mai cunoscuţi decât mine, precum jurnalistul independent Mălin Bot.

Se pare că Facebook-ul a devenit o cocină infectă, în care nu sunt blocaţi cei care fac apologia comunismului criminal, cei care îndeamnă la nerespectarea măsurilor sanitare, menite să ne protejeze viaţa şi sănătatea, cei care transmit ştiri false şi manipulări ordinare, dar sunt blocaţi cei care spun adevărul, un adevăr care, în cazul ţiganilor şi/sau interlopilor, nu prea are nuanţe.

După ce mi-au şters postarea, am pus poza pe care o vedeţi la acest articol, împreună cu textul de mai jos. Mi-au şters şi pe această, deoarece, la fel, încalcă “politica Facebook”. Cred că angajaţii români ai Facebook-ul (ăştia se ocupă de blocări şi alte asemenea mizerii) ori sunt idioţi, ori sunt cu ciuma roşie. Oare chiar aceşti angajaţi nu realizează că astfel au transformat Facebook-ul într-un fel de Mafia TV (Antena 3 şi România TV), acolo unde sunt prezenţi doar penali şi mâncători de rahat?! Am să intru mai rar pe Facebook, poate chiar o să renunţ la Facebook, fiindcă nu pot fi părtaş la o asemenea mizerie. Mai sunt reţele de socializare, se poate trăi şi fără Facebook.

Iată şi textul şters de cei de la Facebook, text postat odată cu poza de mai la deal.

Dacă vă întrebaţi de ce a dispărut poza anterioară şi textul, răspunsul este simplu: ai şters-o cei de la Facebook, şi m-au blocat 30 de zile pe contul principal, în urma raportărilor unor ţiganizaţi (atenţie, nu “ţigani”, “ţiganizaţi”, deşi unii nu prea înţeleg nuanţele). Nu-i nimic, poza şi textul vor apărea mâine pe site (https://asapteadimensiune.ro/), iar poze cu ţiganizaţi mai avem. Slavă ţiganului Ion Iliescu, cel care i-a botezat romi (că nu mai ştii care-i român şi care-i rom, adică în ochii străinilor toţi am devenit ţigani, din cauza KGB-istului criminal Ion Iliescu).

Mai pot posta pe această pagină doar cu contul secundar. Dacă sunt blocat şi pe acesta, gata-i.

Oricum, Facebook-ul a devenit o cocină infectă, în care orice analfabet are cont şi te împroaşcă rapid cu flegmele înapoierii sale intelectuale.

Ţiganizaţii, spor la furat, la ascultat manele (muzica ţiganilor), la cerşit şi la restul. Hai, mânca-ţi-aş, că mai sunt nişte “fraieri” care mai şi muncesc în România să aibă clanurile interlope de unde fura şi pe cine teroriza.

Nu, nu sunt rasist. Nu mă interesează culoarea pielii. Nu asta e problema. Problema ţiganizaţilor este ceea ce fac şi ceea ce nu fac. Eşti Om doar în măsura în care mişti şi tu căruţa cetăţii în direcţia cea bună. Ce fac ţiganizaţii? Nu numai că nu mişcă acea căruţă în direcţia bună, dar şi fură din ea.

Hai jeguri ordinare, mai raportaţi şi poza aceasta şi apoi ieşiţi şi urlaţi pe străzi “Libertate!”. Care libertate? Aia de a fura portofele prin autobuze, de a cerşi, de a viola, de a ucide, de a încălca regulile de circulaţie, de a face trafic de persoane umane (trafic de prostituate, unele minore) etc.

Vă place doar “libertatea” de a face rău? Aia nu e libertate, şobolanilor. Este non-libertate, este opusul a tot ce înseamnă sfânta libertate.

Şi, dacă aţi avea o minimă educaţie a libertăţii, aţi înţelege că, atunci când nu vă place ceva (cum ar fi această pagină), o ocoliţi (nimeni nu vă obligă să intraţi), nu reclamaţi ceea ce nu vă convine.

Aşadar, “Liberte! Egalite! Muie PeSeDe!” şi “Liberte! Egalite! Ţigane!”.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu