File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 10)

vineri, iulie 22, 2022 15:04

PSD = grup infractional organizatRămânem tot în anul 2004, anul corupţiei şi jafului PSD-ist, cu două scurte însemnări din acea perioadă.

Traseul traseistului, cu capătul în Belarus

Simirad a fost profesor de matematică şi acum (în 2004 – n.m.) a ajuns ambasador. Într-o fază intermediară a fost niţel şi primarul Iaşiului, de unde a negociat cu PSD să fie trimis tocmai în Cuba.

Baciu, Mihai Baciu, a fost profesor de filosofie, la „Cuza” şi tot la Iaşi. Acum (în 2004 – n.m.) va ajunge ambasador, cel mai probabil în Belarus. Într-o fază intermediară a fost şi şeful PD Iaşi, din care postură la înjunghiat pe Băsescu fix în preziua Unirii, 23 ianuarie, înainte cu doar câteva ore ca marinarul să ajungă la Iaşi şi să-l belească pe Baciu definitiv pentru prestaţia sa jalnică.

Când ziceam că l-a „înjunghiat”, ne refeream tocmai la faptul că profesoraşul de filosofie a trecut la PSD Iaşi direct pe o funcţie de vicepreşedinte (după ce, în prealabil, negociase cu PRM).

După cum deja v-aţi prins, nu pentru un loc în Parlament, ci ca să i se spună „excelenţă”. Era normal, de altfel, după ce Baciu stătuse 7 ani în Parlament, unde se ocupase de discursuri precum cel care urmează:

„Obsesia PSD-ului este de a creşte permanent, de a deveni partid unic, obsesie caracteristică celor din conducerea partidului care, în majoritatea ei, este alcătuită din nomenclaturişti ai vechiului regim (regimul criminal comunist – n.m.), crescuţi şi educaţi în religia forţei politice conducătoare şi a cârmaciului care nu greşeşte.”

Nu, nu e tot, iată cireşica de pe tort:

„PSD-ul recurge acum la ameninţare: vii cu noi şi, eventual, dar nu sigur, îţi asigurăm un loc călduţ, iar pe popor îl aburim noi.”

Ca să nu mai spună că Baciu nu ştia dinainte ce şi cum sau cine este şi, mai ales, ce voia de la PSD.

Ai noştri se fac ca ouă

Am aflat că premierul ucrainean a fost atacat (în 2004 – n.m.) cu ouă. De unde reiese că ucrainienii posedă un nivel de trai ridicat, de vreme ce îşi permit să iroseasca ouăle pe prim-ministru. La noi, nivelul este (era în 2004 – n.m.) ăla care este, aşa că treaba stă taman pe dos: premierul (mafiotul Adrian Năstase – n.m.) este cel care ne agresează poporul cu ouăle sale. („Academia Caţavencu”, nr. 669/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu