File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 8)

joi, iulie 14, 2022 10:10

Comunistii de ieri, comunistii de azi

Despre cum a protejat regimul mafiot PSD pe unii arabi dubioşi, bănuiţi de acţiuni ilegale în România şi nu numai.

Ciudăţenii (din 2004 – n.m.) româno-arabe cu Bogdan Vodă în coadă

Clujeanul Matar cel căutat-necăutat de FBI a fost aliat cu un coleg, compatriot şi prieten de-al său, tot palestinian venit la noi pe vremea prieteniei dintre Ceauşescu şi Arafat, Abdel Mohamed Hadi Rahman, şi fac o Universitate Româno-Arabă la Baia Mare. Se ceartă, din nu ştiu ce cauze, după care Abdel Mohamed, devenit dr. Hadi Rahman (doctor şi în economie, şi în medicină, domenii destul de neînrudite!), fondatorul şi preşedintele Fundaţiei Cultural-Ecologice Maramureş, fondează o instituţie neaoş românească, Universitatea „Bogdan Vodă”.

Pe coperta cărţii „Bazele managementului”, un curs universitar de la Universitatea „Bogdan Vodă”, apare ca Mohammad Jaradat, pentru ca în bibliografie să figureze tot o carte de-a lui, semnată, de data asta, Mohammad Abdel Rahman. Personalitate multiplă, la propriu!

E greu de înţeles schimbarea asta de nume dacă nu ar face parte dintr-un obicei utilizat de cei care vor să se ascundă. De cine vrea să se ascundă palestiniano-românul? De băncile la care are credite destul de mari? De serviciile secrete străine? E greu de dat un răspuns simplu şi „rezonabil” la această întrebare.

După cum e greu de crezut că titlul de profesor universitar doctor (cu care nu semnează cursul, dar pe care-l invocă pe site) a putut fi obţinut pe bune, cu cărţi semnate în mod diferit!

Unde a pus botul Ilie Botoş (fost procuror general al României, numit de regimul PSD – n.m.)

Ca să-ţi meargă bine afacerea, ştiu şi mărunţii buticari, trebuie să te ai bine cu cei tari. Aşa că Hadi Jaradat s-a aliat exact cu cine trebuia. Printre dascălii care luau bani de la el (pe ore, desigur) se numără (se numărau în 2004 – n.m.) Vasile Puşcaş, negociatorul-şef pentru integrare (în UE, în acea perioadă România nu era membră UE – n.m.), Vasile Dâncu, ministru (în guvernul mafiotului Adrian Năstase – n.m.), Sabina Funar, soţie de fost primar şi, surpriză, Ilie Botoş.

Legea nu-i interzice să predea ore. Conflictul de interese apare atunci când demnitarul ocupă o funcţie în cadrul universităţii unde predă. Exact cazul lui Ilie Botoş, care este secretar ştiinţific, poziţie asimilată funcţiilor administrative. Dar nu o să-l învăţăm noi pe procurorul general ce zice legea.

Oricum, e exclus ca subalterni ai domnului Botoş să ia la puricat tocmai instituţia unde şefu’ e secretar ştiinţific. Să notăm că această funcţie a procurorului general este împărtăşită şi de personalitatea Mihaelei Jaradat, soţia patronului, o fată care, din tinereţe, a cam iubit arabii.

Bogdan Vodă, strămoşul poliţiei clujene

Ciudata universitate cu pile mari poate consemna în istoria ei că la inaugurarea uneia dintre clădiri a fost prezent, în calitate oficială, pe atunci, chiar Ioan Rus, ministrul Administraţiei şi Internelor! Probabil că prezenţa ministrului era necesară pentru a binecuvânta, într-un fel, diplomele obţinute de comandanţi şi alţi şefi din Poliţie.

Pentru că, se ştie, în sertarul oricărui poliţist se găseşte diploma de absolvent de Drept. Astfel, printre cei care, pornind de la Universitatea lui Jaradat, şi-au mărit lefurile şi şi-au întărit poziţiile şi CV-ul se numără: Toma Rus – şeful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate, Ioan Oţel, şeful serviciului Crimă Organizată (care predă ore şi acum (în septembrie 2004 – n.m.)), comisarul Apahidean, şeful judiciarului de la IPJ Cluj, comisarul-şef Gheorghe Bunea, de la acelaşi serviciu şi mulţi alţii.

Iar printre prietenii lui Jaradat se numără Nelu Pop, acum (în septembrie 2004 – n.m.) şef prin Ministerul Administraţiei şi Internelor, al cărui văr, Liviu Pop, a şi fost decan la una dintre facultăţile lui Jaradat.

E greu de crezut că, având un spate atât de blindat şi o identitate atât de fluidă, palestinianul Hadi Jaradat va fi pus vreodată în faţa unui control serios care să vadă, de pildă, în baza principiului Suspiciunii Universale de după 11 septembrie, dacă se varsă bani în conturi dubioase ce pot fi folosite în scopuri şi mai dubioase.

Cât despre faptul că SRI l-a monitorizat pe Matar, ne întrebăm de ce era bănuit şi dacă bănuiala nu a putut să se abată şi asupra asociaţilor săi. Şi dacă nişte telefoane venite de sus nu au făcut să dispară nişte dosare de jos. („Academia Caţavencu”, nr. 668/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu