Ford Mustang EV – modelul din 1967 transformat într-o maşină electrică de lux

duminică, aprilie 3, 2022 17:47

Ford Mustang EV
Compania londoneză Charge Cars a anunțat recent o ediție limitată, doar 499 de maşini, a modelului din 1967, „stil Mustang Vintage”, vehicul electric de lux, cu toate facilităţile și tehnologia modernă la care te-ai aștepta în 2022. Vorbim despre aspectul iconic al mașinii, materiale premium în interior și în exterior, un ecran tactil mare în stil Tesla, faruri cu LED-uri și o transmisie complet electrică care propulsează mașina de la 0 la 60 mile (aproximativ 97 km) în mai puțin de 4 secunde.

Se pot face deja rezervări, dar preţul este imens: începe de la 350.000 lire sterline, adică de pe la 460.000 USD. Cei care sunt dispuşi să dea aproape jumătate de milion de dolari pe această maşină pot avea o maşină de colecţie, unică în multe privinţe: o baterie mare de 63 kWh, 200 de mile (aproximativ 322 km) de autonomie per încărcare, încărcare rapidă de 50 kW, tracțiune integrală.

Interiorul este de lux, EV-ul fiind echipat cu componente de ultimă generație și o interfață digitală personalizată. O maşină pentru milionarii planetei.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu