La Biserica Ortodoxă Română (BOR), subiectul este în dezacord cu predicatul, aşa după cum sunt şi faptele popilor, în dezacord flagrant cu Biblia

sâmbătă, ianuarie 15, 2022 7:23
Posted in category Mass-media

Profesor de religieO întâmplare reală din 2004, cu Şpagoveanu (Teodosie Tomitanul pe atunci; da’ tot infractor şi tot turnător al Securitate era şi în acea perioadă) în prim-plan.

Lasă-mă, popo, la Mazăre (drogatul PSD-ist – n.m.)

Între 4 şi 7 septembrie 2004, la Mamaia, ÎPS Teodosie Tomitanul şi-a suflecat sutana pân’ la coate şi, în loc să se avânte în valurile mării, s-a pus să organizeze un simpozion pentru jurnalişti. Un simpozion numit “La început a fost cuvântul”, deşi cu puţină inspiraţie s-ar fi putut numi la fel de bine, dată fiind zona desfăşurării, “La început a fost cuvântul domnului Mazăre, căruia nu trebuie să-i ieşi din vorbă”.

Dacă e să cităm din sfintele scripturi remise pe faxuri de către organizatori, vom înţelege că scopul general al simpozionului a fost “găsirea unor căi concrete de implicare a Bisericii şi Massmedia în formarea societăţii româneşti, ştiut fiind rolul major pe care îl are (corect “îl au – n.m.) presa şi Biserica pentru om, familie, societate, ca instituţii de informare-formare-educaţie a omului modern”.

O să trecem peste dezacordul din partea a doua a citatului, căci, aşa cum spune şi numele simpozionului, la început a fost cuvântul, în general, iar nu subiectul şi predicatul şi nici acordul dintre ele.

Dar o să ne oprim la “rolul major pe care îl are presa şi Biserica” pentru om, familie şi societate în Constanţa. Un rol destul de mărunt: ambele instituţii cară câte- tavă pe scenă (în 2004, data apariţiei materialului, tava borfaşului PSD-ist drogat Radu Mazăre, actualmente, în 2022, parcat la mititica – n.m.) şi aşteaptă să li se sufle replica. (“Academia Caţavencu”, nr. 665/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu