Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (II)

miercuri, iulie 22, 2020 7:36
Posted in category Mass-media

Valer DorneanuUn iepure turbat a muşcat, în Germania, un motociclist după care i-a ros un cauciuc şi fost desprins cu greu de roata din spate. Nu vă vine să credeţi? Ia mai auziţi una: un lebădoi din Anglia a ucis mai mulţi câini lovindu-i cu ciocul şi ţinându-i sub apă până la sufocare. Ce se întâmplă cu voi, băi animalelor? Chiar a înnebunit lupul?

Dar şi unii dintre specialiştii în legislaţia UE au cam luat-o pe ulei: cică li se interzice măcelarilor să dea oasele rămase câinilor, ei fiind obligaţi să le incinereze. Păi, să rămână UE fără os de ros?

Un cuplu de britanici a reuşit să aibă un copil folosind spermă congelată în urmă cu 21 de ani şi stabilind, cu acest prilej, şi un record de durată a conservării. Probabil că, după ce a stat atâta la rece, viitorul copil va lucra în domeniul frigiderelor!

Nouă instrumentişti au creat Orchestra vieneză a legumelor şi chiar au reuşit să cânte! În concerte ei folosesc castraveţi, cartofi, ardei, praz şi vinete proaspăt tăiate şi asamblate. Avantajul unei astfel de orchestre este că poate să interpreteze piese de tot felul într-un veritabil ghiveci muzical!

Celebra sculptură David a lui Michelangelo a fost spălată cu atenţie timp de aproape nouă luni de o echipă de specialişti, în vederea aniversării a jumătate de mileniu de existenţă. Noile generaţii de porumbei sunt recunoscătoare specialiştilor pentru că vor avea la dispoziţie de acum înainte un David mai uscat, mai curat!

La Praga s-a desfăşurat recent o reuniune a experţilor în obezitate. Cică s-au discutat, cu acest prilej, numai subiecte grase. (“Academia Caţavencu”, nr. 651/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu