Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (III)

duminică, august 16, 2020 15:47
Posted in category Mass-media

Iesi la votÎn Praga a apărut, răspândită pe străzi, o adevărată cireadă de vaci, peste o sută de statui în mărime naturală “dezvelite” cu ocazia sărbătorii Cow Parade, ceea ce face deliciul localnicilor. Berlinul are pe marile bulevarde zeci de statui de urşi coloraţi în tot felul, ceea ce face deliciul turiştilor. Ca să se integreze în acest curent, şi Bucureştiul are pe străzi sute de aurolaci în mărime naturală, ceea ce face deliciul pedofililor!

În Marea Britanie se testează ţigări cu gust de ciocolată şi vin. Poate că ar fi mai sănătos pentru plămâni să se inventeze vin şi ciocolată cu miros de nicotină!

Deşi în Israel homosexualii sunt recunoscuţi de lege, lupta religioasă împotriva acestei categorii este tot mai acerbă. Recent, un rabin din Ierusalim a emis ipoteza că, după moarte, homosexualii se reîncarnează în iepuri, animale recunoscute ca bisexuale. Probabil că adevăraul e pe undeva la mijloc, jumătate se reîncarnează în iepuri, restul, în morcovi!

Una bună, tot cu sex, dar nu ştiu cât de adevărată: cică un chinez s-a decis să-şi schimbe sexul, ceea ce a şi făcut, întorcându-se acasă ca femeie. Numai că soţia sa nu a suportat schimbarea şi a divorţat. Marea mirare e că bărbatul care şi-a schimbat sexul avea 80 de ani, la fel şi soţia sa, vârstă la care sexul, se pare, e doar un element de statistică socială! Cine ştie, poate că omul s-a dus la doctor şi a uitat ce sex are. Iar doctorul, săracul, ca să nu intre în belea, s-a conformat pacientului. Unde mai pui că poate nu era vorba de o decupare propriu-zisă, ci de un simplu lifting în zona respectivă! (“Academia Caţavencu”, nr. 652/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu