Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXXIX)

sâmbătă, mai 4, 2024 8:50
Posted in category Mass-media

Raport SUA 2021, privind RomâniaCe se mai întâmpla pe Terra, în luna februarie a anului 2005, citim mai jos.

Trecem din nou pe la prietenii noştri, indienii. Mai întâi, ne referim la bizareriile căsătoriei lor. În districtul Mârzapur, la Shivshankar Dham, o mireasă cu un nume interesant, Suggi, a făcut o propunere la fel de (sau poate chiar mai) interesantă. După ce a fost părăsită la altar de către bărbat, care a fugit sub pretextul că fata nu e cea care i-a fost prezentată dinainte, mireasa a declarat că dacă cineva vrea să se căsătorească cu ea poate să o facă. Balram din Maklakher s-a oferit şi acesta a fost acceptat de familia tinerei. Totu-i bine când se termină cu bine.

Până şi mafioţii sunt altfel la indieni. Un mare şef mafiot, Dadua, din Uttar Pradesh, încearcă să îşi spele păcatele prin religie. Acesta a ajutat la punerea pe soclu a unei statui a zeului-maimuţă cu cinci capete, Hanuman, într-un templu din Narsinghpur. Mafiotul a trimis şi invitaţii VIP-urilor şi politicienilor marcanţi din zonă. Poliţia, care a emis un mandat de genul „mort sau viu” pentru Dadua, a aflat şi a trimis mai multe echipaje în zona templului. Aşa îi trebuie mafiotului dacă n-a trimis invitaţii şi la poliţie!

Spre liniştea tuturor organizaţiilor de profil, grădina zoologică cu pinguini homosexuali a decis că nu mai vrae să îi transforme pe aceştia în animale heterosexuale. Bravo, frumos! Numai să nu se trezească vreunul că vrea operaţie de schimbare de sex. Şi să ceară schimb de sex cu elefantul. („Academia Caţavencu”, nr. 688/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu