Mobilă din piese de avion

duminică, martie 8, 2020 8:30
Posted in category IT

Mobila piese avionÎntr-o zi de duminică, haideţi să ne relaxăm puţin cu două recomandări găsite într-un număr mai vechi din “Academia Caţavencu”.

A venit primăvara. Fustele îşi reduc pe zi ce trece lungimea (veşti bune), plantele revin la viaţă (veşti neinteresante), dorinţa de reînnoire se generalizează şi se materializează peste tot, de la coafuri până la mobila din casă (veşti cam rele).

Aşa că surprindeţi-vă soţia, mama, prietena şi redecoraţi. Dar nu oricum, ci cu mobilă făcută din piese pentru avion, mobilă pe care o găsiţi la https://www.motoart.com/.

Băiat fiind, orgoliu mare am. Prieteni tot băieţi având, orgoliile noastre se ciocnesc, ne contrazicem şi, deci, ne certăm. Ca, de exemplu, atunci când ne certăm despre cum face măcăleandrul (Turtus migratorius). Eu susţineam că face ceva de genul “piu-iu-iuuu-piu”, iar alt prieten susţinea că respectiva pasăre cântă “chir-chiriu-chir-chir”. Ne-am bătut, ne-am înjurat, ne-am scuipat, până când mi-am adus aminte că există un motor de căutare sunete, la https://www.findsounds.com/.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu