Noua bicicletă electrică cu 3 roți de la Arcimoto se poate transforma în bicicletă staționară

duminică, februarie 27, 2022 7:12

Bicicleta electrica E-Trike
Compania de Arcimoto Mean Lean Machine (MLM) din Oregon a dezvăluit recent o nouă tricicletă electrică cu suspensie completă, cu trei roți, diferită de orice am văzut până acum.

Arcimoto MLM E-Trike folosește o nouă tehnologie de înclinare care face ca bicicleta să circule ca o bicicletă obișnuită cu două roți, oferind în același timp stabilitatea unui vehicul cu trei roți în timpul plimbărilor obișnuite. Utilizatorii se pot apleca în viraje și întreaga bicicletă este stabilă datorită unui design complet nou al suspensiei.

Cu un motor butuc pe fiecare roată, este în esență o bicicletă electrică cu tracțiune integrală, cu multă putere. Și deși există pedale pentru controlul vitezei, firma producătoare spune că nu există nicio legătură mecanică între pedale și roți. Adică atunci când se pedalează nu asta este ceea ce propulsează bicicleta înainte. În schimb, totul este electric.

În plus, Arcimoto MLM oferă un mod „staționar” care sună destul de minunat. Proprietarii pot scoate bicicleta pe poteci și drumuri, putându-se bucura de toată puterea a trei motoare electrice. Sau stați acasă și pedalați pe ea ca pe o bicicletă staționară, similar cu ceva de genul unui Peloton. În plus, atunci când ești acasă pedalând, va folosi acea energie pentru a reîncărca bateria. Practic, este o bicicletă de exerciții și un triciclu electric all-in-one. Apropo de baterii, odată ce a fost alimentată, compania spune că bicicleta este capabilă să parcurgă aproximativ 200 de mile pe încărcare.

Arcimoto este cunoscut pentru celelalte tipuri de vehicule cu trei roți, inclusiv pentru vehiculul său Roadster sau „vehicul utilitar distractiv” FUV, care este capabil să depășească viteze de 75 mph.

Din păcate, Arcimoto nu a dezvăluit prea multe detalii despre specificații, gamă sau opțiuni de baterie, prețuri sau o dată de lansare. Cu toate acestea, vă puteți rezerva propriul E-Trike pentru 100 USD, aşteptând livrarea începând din trimestrul IV din 2022.

Via ReviewGeek.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu