O ţară de şpăgari merită să existe? (II)

sâmbătă, februarie 1, 2020 7:52
Posted in category Mass-media

Gunoaie PSD-isteDupă cum se fură copacii din pădurile României, este clar că o ţară de şpăgari nu merită să existe. De ce există România? Deoarece istoria a făcut o glumă proastă şi a lăsat pe acest pământ o ţară unde criminalii, violatorii, hoţii, tâlharii, corupţii sunt protejaţi de lege, iar victimele agresiunilor de tot felul rămân cu durerea şi suferinţa. Şi aceasta deoarece 3 milioane de gunoaie, de jeguri, de imbecili, de analfabeţi, de neoameni, de larve, de mamifere care fac degeaba umbră pământului au preferat să ia şpagă o găleată roşie cu trei trandafiri sau o pungă de făină şi să voteze toate panaramele, toţi corupţii şi toate boarfele din politică, strânse în grupul infracţional cu acronimul PSD. În Germania, boarfele amintite mai sus era strânse după gratii şi obligate la muncă în folosul comunităţii.

Citeam recent că, în România – ţară de rahat, un cocalar care a ucis o fetiţă de 12 ani pe trecerea de pietoni a fost condamnat, aplicându-se, probabil, legile modificate în favoarea infractorilor de către PSD = ciuma roşie = mafia, cu suspendare, adică nu va face o zi de puşcărie. Păi, să tot calci pietoni pe trecerea de pietoni. Asta este ţara de căcat România!

Haideţi să vedem, într-un material din acea perioadă, cum dispărea pădurea românească în 2004, în plină guvernare PSD = ciuma roşie = mafia.

Românului îi place soarele, am descoperit asta săptămânile trecute (era 2004 – n.m.), când am scris despre plăcerea perversă a cetăţenilor de la oraş de a tăia copacul şi a funcţionarului care răspunde de copac de a da aprobarea pentru tăiere.

Copacul face umbră degeaba pământului, nu zice nimic interesant, nu are bani să dea şpagă şi nu ţipă de durere.

Vorbind despre asta, am străbătut o etapă, e timpul să tindem spre altceva. De la defrişările mici, de la oraş, hai să ne îndreptăm atenţia către marile chelii rămase pe vârfurile munţilor. Să zicem, în zona Predeal.

În Europa civilizată, nu se mai fac de câţiva ani niciun fel de investiţii la altitudini mai mici de 2.000 de metri. Din cauza schimbărilor climatice la nivel global, se ştie că sezonul clasic de schiat şi săniuş la munte s-a redus la atât de puţine zile, încât nu mai este rentabil să faci pârtii noi şi să defrişezi.

La Buşteni, totuşi, acest lucru se întâmplă. Noua pârtie Kalinderu, orientată vest-est şi nu pe o faţă nordică (pe care zăpada ţine), este doar un exemplu de proiect care nu face altceva decât să dărâme pădurea.

Altă zonă în care natura a devenit principalul duşman al omului cu bani este Valea Poliştoaca, ce afost deja parcelată, şi în câţiva ani arealul se va umple de vile şi se va goli de pădure. De asemenea, pe drumul dintre Cioplea şi Susai, ca îmbogăţiţii după revoluţie au apărut şi vilele lor.

Zona Trei Brazi e căsăpită şi se pare că în curând locul va fi redenumit “Un Brad”. Şi poate că, fără copaci, muntele încă ar fi frumos. Hotelul lui Theodor Stolojan, “Premier”, ridicat la baza pârtiei de la Predeal, ar fi superb, dacă tot ce cacă şi pişă clienţii ex-premierului nu ar ajunge direct în izvoarele Prahovei, care pornesc din Predeal, pentru că zona nu are (nu avea în 2004 – n.m.) o staţie de epurare.

Aceste izvoare să ştiţi că sunt nişte izvoare de treabă, pe care poţi să te bazezi. De ani de zile primesc orice se aruncă: pet-uri, gunoaie, conserve, materiale de construcţie dezafectate şi chiar cadavre de animale. Probabil asta face parte din strategia PSD de a guverna România folosind din plin gunoaiele, atât materiale cât şi umane. (“Academia Caţavencu”, nr. 640/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu