Ortodoxul-șef Daniel Ciobotea vrea România mereu în Evul Mediu

luni, decembrie 8, 2014 20:32
Posted in category Educatie, Istorie

Ortodoxul-șef Daniel CioboteaȘmenari ortodocși din BOR, muriți!

România a exportat după 1989 infracționalitate în UE și nu numai. Poporul ortodox doar cu numele nu are nici cea mai vagă legătură cu învățăturile creștine. Cu toate acestea, de 25 de ani se studiază religia ortodoxă (în majoritatea cazurilor) în școli. Bani aruncați pe geam. România are drumuri mai rele ca-n Africa, dar va avea Catedrala Mântuirii Neamului, un loc ce va fi plin de țigani cerșetori, de “colorați” care vor vedea în asta o oprtunitate de a mai sălta niște portofele de la bătrânele și bătrânii cărora democrația originală întemeiată de KGB-istul Ilici Iliescu nu le lasă prea multe altenative, în afara speranței într-o altă lume mai bună. În această conjunctură, ortodoxul-șef Daniel Ciobotea pare să se șteargă la cur cu Hotărârea Curții Constituționale, cea care a decis că religia nu mai este obligatorie în școală, în sensul în care părinții care vor să își înscrie copiii la materia Religie trebuie de acum înainte să depună cerere, și nu cei care vor retragerea de la cursul de Religie, cum a fost în ultimii 25 de ani. Și cui credeți că se adresează acest Ciobotea, care visează la Evul Mediu în care preoții aveau mii de hectare de pământ, iobagi la scară, putere de decizie politică etc.? Se adresează parlahoților, adică infractorilor care calcă în picioare voința românilor, exprimată la Referendumul din 2009, cel cu maxim 300 de parlamentari și parlament unicameral. Cum și Daniel Ciobotea are dureri puternice în fund legate de îndobitocirea acestui neam, s-a gândit șmenarul c-ar pierde niște bănuți, iar preoțiii și-ar diminua parcul auto. Altfel nu-mi explic cum așa-zisul creștin Ciobotea își imaginează că românii trebuie să plătească taxe și impozite pentru șmenarii și hoții de bani publici din BOR.

Un nou film cu proști marca BOR+PSD: Deși religia nu este obligatorie, Daniel Ciobotea și PSD-istul vopsit Remus Cernea habar n-au ce-i cu acest curs în școlile românești

Pentru cei care nu știu, o precizare: fiecare părinte are voie să-și retragă copilul de la orele de Religie printr-o cerere la începutul anului școlar. Această dispoziție este valabilă din 1990 și nu a fost modificată de nimeni. Adică obiectul Religie nu este obligatoriu pentru copilul meu (repet, pot să-l retrag de la orele de religie). Cu alte cuvinte, religia nu are același statut cu Matematica, de exemplu: nu-mi pot retrage copilul de la orele de Matematică. Sper că este clară diferența. Cu toate acestea, ortodoxul-șef Ciobotea, în scrisoarea adresată Parlamentului, cere acestui for “să respingă inițiativa legislativă a lui Remus Cernea care prevede eliminarea obligativității orelor de religie în școală” (hă, hăăă, hăăăăăă). Cum e Cernea de ignorant, așa-i și Ciobotea. Băi, idioții lu’ Pește, cursul de Religie nu este obligatoriu în școlile din România. Desigur, Curtea Constituțională a îndreptat un “mic” amănunt: de ce să fac eu, ca părinte, cerere de retragere, adică școala să-mi înscrie, fără să mă întrebe, copilul la orele de religie. Firesc este invers, cum a hotărât Curtea Constituțională: părintele interesat de acest curs de Religie să vină să ceară înscrierea copilului său la respectivul curs.

De ce Religia trebuie eliminată definitiv din programa școlară

Sunt câteva argumente clare. Iată o parte dintre ele.

 • Aerisirea programei școlare, adică elevii vor avea cu o oră de curs mai puțin săptămânal.
 • Credința este o noțiune care ține mai puțin de educație, cât de har. Nu poți speria elevii ca-n Evul Mediu, pentru a deveni buni ortodocși. Ei ajung la credința pe căi sufletești, din nevoi spirituale, nu sub amenințarea unei note. În toate țările evoluate, religia se studiază numai în interiorul cultelor religioase, nu în școlile publice.
 • BOR în principal, dar și celelalte culte, și-au pierdut demult bruma de respectabilitate, reprezentanții acestora fiind turnători la Securitatea Comunistă, corupți etc.
 • Studiul religiei în școli nu are nici un efect asupra moralității poporului român. Moralitatea românilor era mai ridicată în timpul ateismului comunist, o dovadă clară că religia este frecție la un picior de lemn atunci când vine vorba de latura sa socială. Religia este pentru suflet și nu are nevoie de studiu în școlile publice.

Ar mai fi și altele, dar să nu ne lungim.

Justinian Marina, patriarhul închinător la diavolul bolșevic

„Stalin, conducătorul Partidului Comunist, duce la îndeplinire legea istoriei, cu alte cuvinte acționează așa cum dorește Dumnezeu, motiv pentru care trebuie să ne supunem lui. Omenirea poate fi reînnoită după modelul rusesc; de aceea nici un creștin nu se poate opune ideii – crude, ce-i drept – care va crea un om nou pe întreaga planetă. Asemenea argumente sunt adesea folosite de clerici care sunt unelte ale Partidului. „Cristos este omul nou. Omul nou este omul sovietic. Prin urmare Cristos este sovietic!” a spus Justinian Marina, patriarhul României.

Patriarhul BOR la Congresul PCR

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Ortodoxul-șef Daniel Ciobotea vrea România mereu în Evul Mediu”

 1. 10 celebritati atee | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2015 at 15:06

  […] Ortodoxul-șef Daniel Ciobotea vrea România mereu în Evul Mediu […]

 2. Tiganul PSD-ist Vanghelie a donat bani furati Bisericii Ortodoxe | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 25th, 2015 at 14:08

  […] Ortodoxul-șef Daniel Ciobotea vrea România mereu în Evul Mediu […]

 3. Doar rusofilii facuti de mama Lenin si tata Stalin agita spectrul ortodoxismului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2016 at 14:25

  […] Ortodoxul-șef Daniel Ciobotea vrea România mereu în Evul Mediu […]

Adauga un comentariu