Plagiatorul Ponta, rușinea socialiştilor europeni

vineri, august 31, 2012 13:59

Victor PontaImaginea plagiatorului Ponta este de cacao în lumea civilizată. Și asta nu ar fi problema noastră, a românilor, dacă Po(a)nta ar fi un cetățean român oarecare. Cum, din cauza ciobanilor și țiganilor din Republica România, acest Ponta reprezintă România, este de așteptat o izolare totală a țărișoarei noastre atâta vreme cât acest măscărici este prim-ministru. Socialiștii europeni refuză să aibă vreo legătură vizibilă cu acest gunoi numit Ponta. În 2011, atunci când România nu a fost primită in spațiul Schengen, neocomuniștii din USL făceau mare tam-tam: din cauza lui Băsescu și a PDL-ului nu am intrat. Azi, dragi tovarăși și ‘preteni’, nici nu mai emitem pretenții la intrarea în spațiul Scengen, cu USL-iștii criminali la guvernare. Iată un fragment dintr-un material scris de Dan Tapalagă, material intitulat Izolarea Guvernului Ponta:

Guvernul Ponta a intrat intr-un proces accelerat, vizibil si fara precedent de izolare in plan extern, care se manifesta diplomatie si politica. Este fara precedent in Europa ca un lider aflat intr-o pozitie importanta in tara sa, prim ministru in cazul lui Ponta, sa fie proscris fara echivoc tocmai de catre cei din familia sa politica. Nici macar Adrian Nastase, pe vremea cand conducea discretionar Romania, n-a fost ocolit asa de ostentativ cum se intampla cu Victor Ponta in ultimele zile. Socialistii l-au pus la index dupa ce a pierdut puterea, nu inainte.

Scurta recapitulare: avalansa de stiri neplacute pentru orice Guvern. Partidul Socialistilor Europeni renunta la congresul de la Bucuresti; Inaltul reprezentant UE pentru afaceri externe, Chaterine Ashton (laburista, deci tot de stanga), nu mai gaseste loc in agenda pentru a participa la zilele diplomatiei romane; ministrul francez de externe, Laurent Fabius, de stanga si el, isi anuleaza vizita la Bucuresti. Toate aceste retrageri diplomatice transmit acealsi mesaj Guvernului Ponta: nu dorim sa legitimam derapajul democratic major de la Bucuresti, aveti o problema. Iar mesajul vine, repet, de la prietenii politici ai lui Victor Ponta.

Liderul PSD crede ca este posibil ca ministrul apararii din Germania, acuzat de plagiat, sa fie trimis la penitenta desi era favoritul cancelarului Merkel, noul star al CDU, iar el sa se fofileze prin Europa pacalind tot Bruxelles-ul ca si cum n-ar fi furat munca altora.

Victor Ponta inca refuza sa priceapa ca, dupa ce organizezi lovituri de stat in interiorul Uniunii Europene, viitorul tau politic s-a incheiat, cel putin pentru moment. Premierul nu intelege ca atunci cand Statele Unite trimit emisari speciali pentru a media criza politica intr-o tara cu care are parteneriat strategic, zilele tale in fruntea guvernului sunt numarate. Liderul PSD pare inca surd la avertizarile unor ideologi de stanga lucizi, ca Vasile Dancu, disperati ca fiecare zi petrecuta in compania unui Crin Antonescu taiat de pe lista in cancelariile occidentale echivaleaza cu o condamnare sigura la izolare.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Plagiatorul Ponta, rușinea socialiştilor europeni”

 1. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:26

  […] USL-iștii sunt proști, dar nu suficient de mulți Câteva din gafele plagiatorului Po(a)nta Plagiatorul Ponta, rușinea socialistilor europeni […]

 2. Ponta și poporul rus prosperitate ne-au adus | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:29

  […] Plagiatorul Ponta, rușinea socialistilor europeni […]

 3. USL-iștii au fraudat 1,5 milioane de voturi la Referendumul din 2012 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 9:42

  […] Plagiatorul Ponta, rușinea socialistilor europeni […]

 4. Câteva din gafele plagiatorului Po(a)nta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 12:08

  […] Plagiatorul Ponta, rușinea socialistilor europeni […]

 5. USL-iștii sunt proști, dar nu suficient de mulți | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 13:18

  […] Plagiatorul Ponta, rușinea socialistilor europeni […]

 6. Deutsche Welle: România, condusă de un premier pucist și plagiator | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 16:39

  […] Plagiatorul Ponta, rușinea socialistilor europeni […]

Adauga un comentariu