Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor

duminică, august 19, 2012 17:29

Victor PontaMi-e greață, la propriu, atunci când trebuie să scriu despre Ponta. Adus în față de turma de ciobani și țigani din Republica Securistică România, acest individ pare rupt din manualul de istorie a terorii, anii ’30 ai secolului trecut, URSS. Față de Ilici Iliescu care nu spunea nimic, folosind limba de lemn, Ponta este direct: minte pe față. Nu-i pasă deloc de faptul că-n această țară nu sunt numai ciobani analfabeți. Până la urmă, în mintea tovarășului Ponta, cei cu școală nu contează. PSD-ul s-a bazat întotdeauna pe turma celor ușor manevrabili, cu minte puțină.

Pe acest Ponta, UE sau SUA îl lasă rece. Vrea cumva să ducă România în Africa? În CSI? Chiar a fost corigent la obiectul ‘Istoria românilor’? Chiar nu realizează cât s-a umilit această țară să intre în UE și NATO? Și a făcut-o nu pentru țiganii și ciobanii analfabeți, pe care-i doare-n cot de România, ci pentru viitorul acestei țări? Desigur, se poate anticipa unde va ajunge acest Ponta mințind mereu. Problema este însă alta. Cine-i va pansa României rănile externe lăsate de acești criminali USL-iști (formulare ușor pleonastică)? Sau de unde iau banii acești dictatori de carton pentru a plăti manifestanți anti-Băsescu, pentru a plăti parlamentari traseiști, alegeri anticipate etc.? Or fi găsit o mătușă Tamara ceva? România are nevoie de ordine, liniște, muncă, cinste, devotement etc., nu de mitinguri și gargare ieftine.

Haideți să mai vedem una din minciunile (o face intenționat sau este prostănac?) lui Victor Ponta. Iată ce afirma recent acest dictator de carton (lăsăm la o parte faptul că delira mai ceva ca unul de la Spitalul 9): Basescu va fi urat ca Ceausescu daca cei 8,5 mil. de romani care au votat impotriva lui sunt anchetati. Ați reținut: 8,5 milioane de români au votat împotriva lui Traian Băsescu (încă o dată, nu luăm în discuție aberațiile acestui bufon, legate de anchetarea fraudelor de la Referendum). Bun. Acum haideți să vedem câți au votat împotriva lui Traian Băsescu. Biroul Electoral Central, Comunicat privind rezultatele referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Președintelui României: Numărul voturilor valabil exprimate cu răspunsul ‘DA’ : 7.403.836. Procesul verbal este semnat și de delegații PSD (Cristiana Uzună) și PNL (Alina Ștefani Gorghiu), după cum se poate vedea dacă urmați legătura anterioară. Despre care 8,5 milioane de români e vorba?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor”

 1. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:28

  […] USL USL-istii, nazistii de azi ai României Poporul din 2009 nu este egal cu poporul din 2012? Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor Lingăii criminalilor bolșevici și democrația kgb-istă din România Agresiunea USL-iștilor […]

 2. Plagiatorul Ponta, rușinea socialistilor europeni | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 19:17

  […] Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor […]

 3. USL-iștii au fraudat 1,5 milioane de voturi la Referendumul din 2012 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 9:42

  […] Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor […]

 4. Câteva din gafele plagiatorului Po(a)nta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 12:08

  […] Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor […]

 5. USL-iștii sunt proști, dar nu suficient de mulți | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 13:17

  […] Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor […]

Adauga un comentariu