Petiție pentru demisia guvernului Ponta

duminică, august 5, 2012 15:41

Victor PontaPentru declaratiile nedemocratice de astazi, 3 august 2012 la adresa romanilor din Diaspora prin care Ponta ii doreste „stersi” din listele de vot, adica peste 3 milioane de romani „eradicati” total din existenta, peste 3 milioane de romani carora li se confisca drepturile, 3 milioane de romani care au dependenti de munca si cistigul lor in Romania inca aproximativ 6 milioane de oameni, peste 3 milioane de romani care contribuie la PIB-ul Romaniei intr-un mod substantial an de an.

Pentru organizarea unui Referendum care a costat Romania milioane de Euro si care in fond este disputat de catre insusi Guvernul Ponta care l-a organizat, si unde cifra alegatorilor inscrisi pe listele de vot aprobata de catre Ponta inainte de Referendum acum, dupa votare dinsul o disputa.

Pentru discursurile jignitoare la adresa Uniunii Europene cit si a liderilor acestor tari de catre Victor Ponta si Crin Antonescu care considera un „amestec in treburile interne” ingrijorarea intemeiata a acestora pentru democratie, justitie si respectarea Constitutiei in Romania.

Pentru plagiat care este un furt intelectual si este un exemplu negativ nu numai tinerilor si oamenilor in general, din Romania dar transmite un mesaj negativ in Lume si ne pateaza imaginea tarii noastre si a poporului roman, mesaj care se traduce astfel: este ok sa furi, este ok sa trisezi, este normal sa faci acest lucru, si rasplata va fi functia de Prim Ministru al tarii.

Pentru discursurile „duble” ale lui Victor Ponta care una comunica si promite la Bruxelles si alta face in tara.

Pentru decapitarea Functiilor Statului de Drept.

Pentru re instaurarea dictaturii comuniste si intinarea memoriei celor care au murit in Revolutia din 1989 tocmai pentru rasturnarea acestui sistem de guvernare.

Pentru lovitura de stat data in Romania!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Petiție pentru demisia guvernului Ponta”

 1. cartonic says:

  august 6th, 2012 at 0:59

  Stiti ce a facut in 2009 stapanul dumneavoastra ala mai mic, Boc?
  Dupa ce stapanul lui si al dumneavoastra, Basescu, in preamarita lui grosolanie/batjocura asupra statului de drept, a cerut slugilor ca sa se schimbe constitutia in asa fel incat sa nu poata fi demis decat cu jumatate din voturile tuturor votantilor inscrisi pe liste(indiferent de cati l-au pus in functie, 1 milion sau 3 sau 20)
  Ei Boc in nemarginita lui inteligenta, pe care i-o recunoastem(PDL-ul e chiar un izvor de oameni inteligenti) a adaugat textului de lege/ordonanta/ce-o fi fost ea urmatoarea schema: „de pe listele permanente si astea cuprind doar cetatenii care vietuiesc in Romania nu si pe aia din Australia care au sectia de votare la 500 de km.

  Daca nesimtirea nu e pana la cer 7.5 milioane de romani nu pot fi ignorati decat intr-un stat comunist!!!

 2. Cornel Căruntu says:

  august 6th, 2012 at 9:13

  @ Cartonic: Stimate tovarase USL-ist,
  din pacate, sunteti pe langa subiect, predicat si alte parti de vorbire. In 2009 nu a fost nici o modificare de lege, cum s-a anuntat la postul securistului Voiculescu (Antena 3), de unde, probabil, va inspirati. Iata istoria modificarilor legii referendumului:
  Legea nr. 3/2000: Demiterea Preşedintelui României este aprobată, dacă a întrunit majoritatea voturilor cetăţenilor înscrişi în listele electorale (in regimul Constantinescu).
  Legea nr. 129/2007: Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate, la nivelul ţării, ale cetăţenilor care au participat la referendum. (Tovarase, primii care au schimbat legea au fost securistii lui Felix inainte de Referendumul din 2007, pentru a-l demite mai usor pe Presedinte).
  Legea nr. 62/12.04.2012: Demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor cetăţenilor înscrişi în listele electorale (in regimul PDL + UNPR + UDMR, adica in 2012, tovarase, s-a revenit la forma din 2000).
  OUG nr. 41/05.07.2012: Prin derogare de la art.5 alin.(2), demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum (Ponta si poporul rus incearca din nou schema din 2007).

  Trebuie sa va mai informati, inainte de a dezinforma populatia si a stinge lumina democratiei.

  Chiar credeti ca toti cei care critica USL-ul sunt platiti de Basescu? Doar USL-ul plateste manifestanti anti-Basescu, tovarase!

  USL-isti din toate haznalele, nu mai distrugeti Romania prin minciuna si dezinformare.

 3. cartonic says:

  august 6th, 2012 at 15:35

  Mi se pare ca nu dezinformez, poate am fost doar inexact dar dumneavoastra o faceti chiar cu multa nesimtire.
  Si sunt mai indreptatit sa comentez cazul asta pentru ca:
  a) am votat la referendum si votul nu mi se respecta!!! N-am stat ca molusca in casa :)
  b) eu incerc sa fiu corect dumneavoastra nu prea ca dati cu impartialitatea in gard. De ce? Eu de USL-Ist ce sunt nici n-am fost sa-i votez la alegerile locale(doooh!! cat USL-ism) Dumneavoastra de basist/PDl-ist ce sunteti n-aveti decat un site cu pupaturi in fund pro PDL si muscaturi de fund anti USL. Cine e propagandistul dintre noi doi si unde e haznaua?

  Repet, cei 7.5 milioane de romani nu vor fi ignorati decat intr-un stat comunist, de catre comunisti!!

 4. Cornel Căruntu says:

  august 6th, 2012 at 17:14

  @ cartonic: Cei 7,5 milioane de romani nu pot fi ignorati, dar restul romanilor pot fi? Cum USL=PCR, iar PCR are la activ distrugerea a milioane de destine de romani, daca as tacea, indiferenta mea s-ar numi crima. A-i recunoaste meritele lui Traian Basescu nu inseamna ‘pupaturi in fund’. Basescu si cei din tabara lui reprezinta Romania europeana si civilizata, USL reprezinta mafia securisto-comunisto-rusofana. Daca nu va place site-ul de ce v-ati inscris pe el? Sunt anti usl deoarece vreau ca Romania sa includa Basarabia, ceea ce este imposibil cu USL la guvernare, si imaginea Romaniei in Occident sa nu fie aceea de colhoz rusesc. Cei 7,5 miloane cuprind: 2 milioane frauda USL, 2 milioane turism electoral, 2 milioane tigani si ciobani (semi)analfabeti si 1,5 milioane indivizi spalati pe creier, precum unii care nu fac diferenta intre principiile lui Basescu si dictatura USL.

 5. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:24

  […] Nu mafiei securist-comunisto-infracționale STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România Petiție pentru demisia guvernului Ponta Cuma arată, beat și descheiat la prohab, viitorul președinte al României Guvernul Grivco și […]

 6. Abramburica și dictatura USL | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 16:42

  […] Petiție pentru demisia guvernului Ponta […]

 7. USL-iștii, naziștii de azi ai României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 18:22

  […] Petiție pentru demisia guvernului Ponta […]

 8. Poporul din 2009 nu este egal cu poporul din 2012? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 18:34

  […] Petiție pentru demisia guvernului Ponta […]

 9. Victor Ponta, prostănacul de serviciu al securiștilor | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2015 at 19:12

  […] Petiție pentru demisia guvernului Ponta […]

 10. Plagiatorul Ponta, rușinea socialistilor europeni | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 27th, 2016 at 17:23

  […] Petiție pentru demisia guvernului Ponta […]

Adauga un comentariu