Premierii ciumei roşii: astăzi, Nicolae Văcăroiu

marți, aprilie 7, 2020 9:30

Nicolae VacaroiuPSD = ciuma roşie a numit, după decembrie 1989, în funcţii cheie ale statului român, personaje penale, hilare, imbecile, analfabete, imorale etc. Iar toate acestea au avut un singur rezultat: o Românie tot mai departe de lumea prosperă şi civilizată a Vestului. Nu poţi face o ţară în care să-ţi doreşti să rămâi cu astfel de personaje. Mai jos, încă un exemplu.

Nea Nicu Văcăroiu – apropo, să nu-i daţi bani dacă vă întâlniţi cu el pe stradă şi vă cere 10 mii (lei vechi – n.m.) – deci nea Nicu Văcăroiu a propus (era 2004 – n.m.) un proiect de lege pentru sprijinirea persoanelor cu handicap.

O iniţiativă frumoasă, lăudabilă, care nu avea cum să vină din altă parte – fiindcă nimeni nu ştie mai bine decât el cum e să nu te poţi deplasa decât cu ajutor din partea altor persoane.

Numai că, se vede treaba, dom’ nea Nicu nu se pricepe la chestii de-astea populiste. Pe el pune-l să dea la raţe, la boboci, la pantofi sau la orice alt animal – dar nu-l pune să dea ceva la oameni că imediat se pierde şi mai dă un rând.

Bunăoară, legea pe care o propune nea Nicu (o propunea în 2004 – n.m.) cică ar exista deja, şi încă de vreo 4-5 ani. Cum era să-şi amintească omul de ea când el nu mai ştie nici ce legi a votat ieri înainte să ceară nota? El nu-şi mai aminteşte măcar dacă atunci când a ridicat mâna a făcut-o ca să voteze în plen sau ca să-l atenţioneze pe garcon că plânge masa. (“Academia Caţavencu”, nr. 645/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu