PSD-iştii, aceste curve virgine o dată la 4 ani

duminică, decembrie 11, 2016 11:28

PSDLa fiecare scrutin electoral, mafioții din PSD apar în fața electoratului cu aere inocente, ca și cum ar fi niște fecioare nevinovate, nu prostituate de lux, cum sunt în realitate. Întotdeauna ceilalți au făcut numai rău, dar ei, PSD-iștii, nu au furat și jefuit această țară. Iată și câteva exemple.

 • Nu PSD-iștii au vândut pe nimic Petrom-ul austriecilor, ci Soros sau ceilalți din politica românească.
 • Nu PSD-iștii au dat o căruță de bani celor de la Bechtel, firmă care și-a luat banii si nu a construit mai nimic, ci Soros sau alții care vor să-i lase pe mafioții PSD-iști fără imunitate parlamentară.
 • Nu PSD-iștii au contribuit la jaful din pădurile României, acordând firmei austriece SC Holzindustrie Schweighofer dreptul de ne lăsa fără paduri, ci alții, precum Soros sau alte partide politice din România.
 • Nu PSD-iștii au distrus și vândut intreprinderile mostenite din comunism, de pe urma acestui jaf PSD-iștii devenind foarte bogați, ci Soros și alte partide politice din România.
 • Nu PSD-iștii, foști comuniști, au strâns averi imense dupa 1989, ci alți inocenți din politica românească, care sunt împroșcați cu noroi (cu gloanțe e mai greu, deocamdată) de către mafia PSD-istă.

Și am dat doar câteva exemple, din miile posibile. Rămân la părerea că, în cazul mafiotilor PSD-iști, un singur “tratament” este eficient: glonțul și confiscarea banilor furați. Doar așa, și numai așa, se poate face dreptate pentru toți cei care au murit în spitale cu vierme și pe șosele de căcat, din cauza faptului că banii pentru spitale și infrastructură au intrat în buzunarele mafiei PSD-iste.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “PSD-iştii, aceste curve virgine o dată la 4 ani”

 1. Cu 18% voturi din tot electoratul romanesc, mafia PSD-ista vrea sa impuna un puscarias prim-ministru | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 12th, 2016 at 17:00

  […] PSD-istii, aceste curve virgine o data la 4 ani […]

 2. PSD-istii, aceste c*rve virgine o data la 4 ani - Nationalisti.ro says:

  decembrie 14th, 2016 at 21:32

  […] Și am dat doar câteva exemple, din miile posibile. Rămân la părerea că, în cazul mafiotilor PSD-iști, un singur “tratament” este eficient: glonțul și confiscarea banilor furați. Doar așa, și numai așa, se poate face dreptate pentru toți cei care au murit în spitale cu vierme și pe șosele de căcat, din cauza faptului că banii pentru spitale și infrastructură au intrat în buzunarele mafiei PSD-iste. (sursa: asapteadimensiune.ro) […]

 3. Romanii idioti, votanti PSD, se vand singuri rusilor, nu trebuie sa-i vanda americanii sau englezii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2016 at 19:04

  […] PSD-istii, aceste curve virgine o data la 4 ani […]

 4. Cum ne-a lasat mafia PSD-ista fara paduri | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2019 at 20:22

  […] PSD-istii, aceste curve virgine o data la 4 ani […]

Adauga un comentariu