PSD + PNL = love(le) încă de la începuturile democraţiei KGB-isto-iliesciene (III)

marți, decembrie 6, 2022 5:16
Posted in category Mass-media

Pensii specialeLa Cluj-Napoca, submarinul afacerilor de pe Someş începe (începea la începutul anilor 2000 – n.m.) cu Ioan Rus, ex-ministru, care a făcut afaceri în construcţii cu şeful PSD de la municipiu, Ştefan Dimitriu. Subprefecta, Mihaela Rozor, fost şef la o regie locală, a dat contracte firmelor prefectului Valentin Cuibus şi ale consilierului senatorului (PSD – n.m.) Grigore Zanc.

Fuleul ăsta de afaceri la comun îl rupe un neica nimeni, un vicepreşedinte PSD pe nume Gusti Baciu, patron de hotel cu stripteuze, care l-a angajat ca avocat pe Daniel Buda, ditamai locul întâi la Camera Deputaţilor din partea Alianţei (Dreptate şi Adevăr, D.A., formată din PNL şi PD – n.m.) şi omul de bază al primarului Emil Boc.

Buda i-a limpezit lui Baciu o privatizare şi ceva restanţe de la AVAS. Din Alianţă, cel mai flagrant a călcat pe bec Horea Uioreanu, actual (din 2004 – n.m.) candidat la Cameră, care a fost asociat cu Sabin Funar, fiul rumânului Ghiţă, cu Gelu Stan (fost ofiţer de Securitate şi membru PNR – partidul lui Măgureanu) şi cu alţi vreo câţiva peunerişti în firma Transarom şi Gourmet Transilvania.

Uioreanu, mare mahăr pe la Banca Transilvania, apropo, banca liberalilor, mai este (era în 2004 – n.m.) şi patron de radio (Radio Napoca) alături de preşedinta PUR pe Cluj, Viorica Ilieş, al cărei soţ este vicepreşedinte PSD. În acelaşi radio multicolorat politic mai este înfipt penelistul Marius Nicoară, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj (din 2004 – n.m.), plus o şleahtă de biznismani care plătesc regulamentar pe la toate partidele.

PNL-Drinks în Sălaj

Cătălin Micula este (era în 2004 – n.m.) deputat PNL de Sălaj şi este primul pe listele electorale ale Alainţei (Dreptate şi Adevăr, D.A., formată din PNL şi PD – n.m.), din judeţul natal. În calitate de văr primar cu fraţii Micula, a fost director la European Drinks. În calitate de director, Cătălin Micula a patronat societatea Economist SC Transilvania General Imp-Exp SRL din Oradea, din cadrul trustului verilor lui. În calitate de campioni la reeşalonări la bugetul de stat, fraţii Micula cântă de zor în orchestra de cameră a PSD.

Informaţii preluate din săptămânalul „Academia Caţavencu”, nr. 674/2004.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu