Monarhia decoreaza grupul infractional organizat si sta la masa cu Mafia

joi, mai 28, 2015 15:14
Posted in category Istorie

Regele Mihai acordandu-i un premiu puscariasului Adrian NastaseÎntr-o țară în care Casa Regală premiază mardeiași și mafioți în locul deținutilor comunismului și al celor care au murit pentru cetațeanul Mihai, pentru că le era rege, într-o astfel de țară doar naivii și securiștii pot fi monarhiști, iar monarhiștii sînt noii mineri, în cel mai bun caz muncitoarele de la APACA, cele care aplaudau intrarea minerilor în București!

Victor Ciorbea, candidat pe listele Partidului Democrat al Muncii în 20 mai 1990 (din noiembrie ’90 devenit Partidul Socialist al Muncii), este unul dintre principalii gropari ai PNȚ. Isteric, anticapitalist, autoritar și impietrit în mentalități comuniste, ca prim ministru, s-a dovedit constant și perseverent în ultimul an, concurîndu-l cu succes pe bezmeticul Ioan Ghișe în haznalele lui danvoiculescu. Azi, Victor Ciorbea se aliniază ultimelor mode impuse eșaloanelor inferioare și nu atît de inferioare ale PCR (din care face parte) – a îmbrățișat monarhia alături Dan Voiculescu și Ion Iliescu, chiar dacă, în’90, iliescu îl alerga pe Regele Mihai cu miliția pe autostrada București-Pitești, pentru a-l da afară din țară.

„Primarul Capitalei, Sorin Oprescu (fiu de ofiter de Securitate), a fost decorat, duminica, la Palatul Peles din Sinaia, de catre Principesa Margareta cu „Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter”… Sorin Oprescu a primit aceasta distinctie pentru “activitatea sa publica, prin care promoveaza profesionalismul si bunele practici atat in domeniul medical, cat si in dezvoltarea urbana a Capitalei.” (hotewns.ro)

Maiestatea Sa, Regele Mihai, îl decora cu ordinul “Mihai Viteazul“ pe mareşalul sovietic Malinovski, aşa că nu înţeleg de ce sunt unii atât de şocaţi atunci când principesa Margareta – fiica sa – îl decorează pe “cel mai bun doctor dintre primari, şi cel mai bun primar dintre doctori”, carismaticul şi atât, Oprescu.

Bine, Oprescu n-a avut nici un mareşal în familie, dar şi tatăl – tovarăşul general de securitate Oprescu – tot ofiţer a fost. Nu n-am spus general al “siguranţei statului” – aia era pe vremea regalităţii – am spus general al “securitătii statului”, aia de pe vremea comuniştilor, cei care au aruncat regalitatea la lada de gunoi. Văzându-l, acum pe primarul Oprescu primind “Coroana României” din mâna Alteţei Sale şi rostind emoţionat “Servesc Patria”, gândul mă duce, nu ştiu de ce, la tovarăşul general, ce probabil rostea, la fel de emoţionat atunci când era decorat: “Slujesc Partidul şi pe Secretarul său General”.

“Monarhiştii” ăştia i-au slujit pe toţi! E bine că Alteţa Sa face acum ce n-a putut face Majestatea Sa (pus mereu pe goană) prin anii ’90: îi recompensează pe vechii şi adevăraţii monarhişti. Un gest reparatoriu demn de toată lauda!

Alături de Oprescu, a fost decorată și Lucia Hossu Longin. Evident, pentru merite deosebite:

„Cred că în clipa în care va dispărea totalitarismul de tip Băsescu, cred că se va putea face justiție în România. Completele de judecată nu vor mai lucra sub comandă directă politică. Eu personal, pentru că nu am altă putere, voi putea realiza un memorial al victimelor justiției din aceste timpuri, și chiar un episod dedicat acestui lot, Trofeul Calității, cei cinci, accentuez mereu, cei cinci, în fruntea lor Adrian Năstase…„ (Lucia Hossu Longin)

„Merite deosebite” are și Pușcărilă

„În 2003, Regele Mihai i-a înmânat lui Adrian Năstase trofeul (!?) Omul anului, din partea revistei VIP (nu România Literară, nu Dilema). Asta într-o perioadă în care:
– România era la cel mai rău nivel în ceea ce priveşte corupţia percepută, conform Transparency International,
– ţara era parcelată de baroni locali,
– presa era mută: criticii guvernului Năstase erau luaţi de pe stradă, ameninţaţi că ziarele lor nu mai primesc publicitate de la stat, investigaţiile jurnalistice care vizau puterea erau blocate, iar la tv nu exista niciun talk-show cu zmei care să înjure guvernarea.
Toate în timp ce guvernul Năstase şi casa regală negociau restituirea unor proprietăţi importante.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Monarhia decoreaza grupul infractional organizat si sta la masa cu Mafia”

 1. Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseste din asa-zisa lege „antilegionara” | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 9th, 2015 at 15:40

  […] Monarhia decoreaza grupul infractional organizat si sta la masa cu Mafia […]

 2. Cum l-au invins spagarii pe Emil Constantinescu de-a ajuns sa laude mafia PSD-ista | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 3rd, 2017 at 12:44

  […] Monarhia decoreaza grupul infractional organizat si sta la masa cu Mafia […]

 3. goe says:

  mai 27th, 2017 at 18:30

  Regele e si ramolit si s-a dat bine si cu rusii inca din tinerete. Fetele sale se dau bine pe langa securisti pentru a-si atinge scopurile financiare. Ca si ex-Presedintele invins de sistem..

 4. Previzibilele evoluţii ale brand-ului Ghica | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 16:37

  […] Monarhia decoreaza grupul infractional organizat si sta la masa cu Mafia […]

Adauga un comentariu