Recomandarile sfarsitului de saptamana (#2)

duminică, iunie 28, 2015 10:54
Posted in category IT

RecomandariContinuăm ceea ce, după cum ați remarcat, am vrea să devină tradiție. Și anume, la sfârșitul fiecărei săptămâni (sâmbătă sau duminică), să găsim pe asapteadimensiune.ro recomandări de articole interesante, ce merită citite (sau reținute și citite ulterior). Iată recomandările acestui sfârșit de săptămână.

 • Știați că există o aplicație care îți arată cât timp ai “pierdut” pe facebook din ziua în care ți-ai făcut cont? Și dacă tot veni vorba de facebook, știați că rețeaua de socializare a fost lansată pe 4 februarie 2004, adică are puțin peste 11 ani? De asemenea, stiați că are peste 1,1 miliarde de utilizatori (făra China comunistă, unde facebook-ul este interzis)? Mai stiați că, în 2012, facebook a înregistrat un profit de peste 5,1 miliarde dolari, conform wikipedia?
 • Samsung pregătește versiunea mini pentru Galaxy S6. În ce privește caracteristicile, rămâi fără grai.
 • Cum vom umbla la telefon fără să atingem ecranul. Noua tehnologie a celor de la Google va permite utilizatorilor sa isi miste degetele in aer si sa controleze astfel obiecte din lumea virtuala! Mai multe detalii, la legătura anterioară.
 • Tot cei de la Google au prezentat recent Project Ara, primul telefon modular din lume. „Pentru cei care nu sunt familiarizaticu Ara, este un smartphone construit de catre utilizator. Nu poti customiza doar versiunea finala, ci si procesorul, camera, memoria RAM si multe alte componente. Astfel, poti sa cumperi componentele care sunt cele mai importante pentru tine. Iar cea mai interesanta parte este ca nu trebuie sa cumperi un nou telefon, ci doar componente. Daca una dintre ele devine prea lenta sau se strica, poti sa o inlocuiesti fara sa trebuiasca sa cumperi un nou telefon.”
 • Ați auzit de clipuri interactive pe YouTube? La un asemenea clip, dacă pui degetul pe ecran, ai o surpriză plăcută.
 • Se pot trimite GIF-uri pe facebook (dacă nu stiați).
 • Windows 10 va fi lansat oficial pe 29 iulie.
 • RCS&RDS pregătește o televiziune generalistă care să concureze cu succes PRO TV-ul.

Citește și articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Recomandarile sfarsitului de saptamana (#2)”

 1. Recomandarile sfarsitului de saptamana (#3) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 11:47

  […] Recomandarile sfarsitului de saptamana (#2) […]

 2. Recomandarile sfarsitului de saptamana (#4) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 20th, 2015 at 16:07

  […] Recomandarile sfarsitului de saptamana (#2) […]

Adauga un comentariu