Să nu uităm nicicând să ciordim cu trandafirii

marți, august 25, 2020 11:53

PSD = Ciuma rosie = MafiaÎntâmplări din 2004, atunci când PSD = Ciuma roşie = Mafia jefuia România, mai abitir decât au făcut-o tătarii, turcii, ruşii şi alte naţii care au trecut pe aceste meleaguri în decursul istoriei.

Teoretic, legea interzice ca prefectul unui judeţ să facă gesturi electorale. În judeţul Vrancea, prefectul (PSD din 2004 – n.m.) George Băeşu, cumătrul lui Marian Oprişan, se face că respectă legea şi că n-o atinge nici c-o floare. În realitate, însă, o biciuie cu cei trei trandafiri pe care i-a ţinut, în pragul alegerilor (locale din 2004 – n.m.), în încăperea cea mai importantă a prefecturii.

Iar încăperea cea mai importantă a prefecturii este, dacă facem abstracţie de seif şi de diplomatul lui Oprişan, sala în care au loc întrunirile consiliului. E clar pentru toată lumea că prin afişarea celor trei trandafiri pesediştii din prefectură a vrut să aducă un omagiu organului care i-a emanat. Şi aici au greşit un pic, căci, dacă voiau să aducă un omagiu respectivului organ, mult mai inspirat ar fi fost să pună, în loc de trandafiri, trei fire din floarea aia numită în limbaj de specialitate ţiganis pisdus.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu