Dan Mihalache, imbecilul ajuns consilier prezidenţial

marți, septembrie 11, 2012 13:29
Posted in category PeNaLii

Dan MihalacheDintr-un partid istoric respectat și respectabil, PNL-ul lui Crin Căcărău Antonescu a devenit o troacă unde si-au găsit adăpost tot soiul de scursuri umane, indivizi cu care nu ți-ai dori să te întâlnești pe stradă. Dacă tot vrem o țară ca afară, ei bine, afară nu sunt promovați indivizi analfabeți și imorali. Mai jos, este prezentat un exemplu, din multele posibile. Se numește Dan Mihalache și se ocupă cu imaginea și comunicarea în PNL. Această brută primitivă, ieșită din tenebrele istoriei, are reacții de adevărat ‘domn’, de la care ai ce învăța, mai ales că este cineva în Republica Securistică România. Și, încă o dată, se ocupă cu imaginea și comunicarea (hă, hă, hă) în PNL. Hai să vedem despre ce-i vorba, așa cum este povestit pe site-ul HotNews.ro.

Dan Mihalache (PNL), intrebat de Sorina Matei cand pleaca Antonescu de la Cotroceni: „Ia mai du-te si tu in ma-ta daca ai curiozitati din astea”

Redam mai jos postarea publicata marti de ziarista Sorina Matei, pe blogul ei, in care este redata o conversatie cu secretarul general adjunct al Guvernului, liberalul Dan Mihalache, care a facut parte si din guvernul condus de Adrian Nastase, atunci cand era membru al PSD.

„Am intrebat daca Antonescu isi da demisia sau nu. Am primit urmatorul raspuns. Il redau exact: „Ia mai du-te si tu in ma-ta daca ai curiozitati din astea…Uita numarul meu de telefon”.

Numarul l-am uitat. L-am asigurat ca o voi face. Este vorba despre Dan Mihalache, consilier al lui Crin Antonescu, secretar general adjunct al Guvernului, om care se ocupa de imaginea si comunicarea PNL. Eu pot accepta multe, dar injuraturile de mama, indiferent de la cine vin, nu pot sa le accept. Atat”, incheie Sorina Matei.

Mai mult, Dan Mihalache este și analfabet, stimați liberali autentici (or mai fi și din ăștia?). Cu toate acestea, predă și cursuri studenților, la ‘celebra’ universitate ‘D. Cantemir’. Este și doctorand în științe politice. Haideți să citim și un material pe această temă.

Este Dan Mihalache semi-analfabet?

Rubensianul socio/politolog cu voce si gesturi feminizate (niciun apropo…:)), actualmente liberal si un fel de “poarta tava” in guvernul Ponta, Dan Mihalache, preda la Universitatea D. Cantemir, 4 ore pe saptamana. Nimic surprinzator :) . In CV-ul sau, la loc de cinste, si-a trecut indeletnicirea de jurnalist : 1991 – 1993 – ziarul Azi, redactor, publicist, comentator; 1993 – săptămânalul “Timpul – 7 zile”, publicist comentator. Pentru cei care nu stiu sau au uitat, cele 2 fituici erau, alaturi de Adevarul si Dimineata, hartiile igienice care-i stergeau fundul in fiecare zi bolsevicului Iliescu in anii ’90.

Cariera politica a lui Dan Mihalache este atat de mizera, impanata cu atatea tradari jegoase (APR – PSD – PNL), incat nu merita discutata momentan. Un oportunist de cea mai joasa speta ! Mai grav este ca tov. Dan Mihalache a prestat in jurnalismul romanesc iar, mai nou, si-a descoperit vocatia de scriitor anal-ist. A publicat recent vol. 1 din „Trei ani la urne”. O carte despre care se poate spune doar un singur lucru: e scrisa de un semi-analfabet ! Spun semi pentru ca unele cuvinte sunt scrise corect, dar partea gramaticala sufera prin lipsa. Cateva exemple din exprimarea in scris a acestui anal-ist socio/politic, doctorand în ştiinţe politice:

„Principalele surse de documentare, o (corect ‘le’ – n.m.) reprezintă presa vremii, agenţiile de ştiri” (pg. 9); „Transferurile de la un partid la altul este (corect ‘sunt’ – n.m.) o trăsătură a vieţii politice maramureşene” (pg. 307); „dar totuşi” (pleonasm) (pg. 313); „profilul mai degrabă rural, fără aglomerări urbane semnificative, nu ofereau (corect ‘ofera’ – n.m.) datele unui vot politic favorabil” (pg. 351); „Miza mare şi scorul strîns din primul tur a (corect ‘au’ – n.m.) făcut ca” (pg. 362).

Ce scrie, ce preda studentilor, cum il sfatuieste pe Victoras un asemenea agramat? Mai conteaza?

Acesta-i partidul lui Crin Căcărău Antonescu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Dan Mihalache, imbecilul ajuns consilier prezidenţial”

 1. Tariceanu, numarul 2 in Republica Securistica Romania, autorul unui lung sir de ilegalitati | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2015 at 16:39

  […] Scursurile PNL-iste în acțiune […]

 2. Cine este Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  februarie 12th, 2015 at 19:56

  […] Scursurile PNL-iste în acțiune […]

 3. Liderii PNL, turnatori si colaboratori ai Securitatii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  august 10th, 2015 at 15:29

  […] Scursurile PNL-iste în acțiune […]

 4. George Becali, mafiotul imbecil | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 18:23

  […] Dan Mihalache, imbecilul ajuns consilier prezidential […]

 5. Cum (ne)cinstesc PeNeLiștii memoria martirilor liberali | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 21:52

  […] Dan Mihalache, imbecilul ajuns consilier prezidential […]

Adauga un comentariu