Tigan din Romania loveste cu bestialitate batrane in Italia pentru a le jefui

marți, noiembrie 8, 2016 20:40
Posted in category Justitie

Opriti tiganizarea Romaniei!După 1989, (semi)țiganul criminal Ilici Iliescu, KGB-istul care-a ocrotit la sânul sau mafia ce a distrus România, împreună cu evreul Petre Roman, azi mare liberal, au schimbat denumirea “țiganilor” în “romi”, iar occidentalii au ajuns să-i facă pe toți românii “țigani”

Nu știu dacă acest criminal KGB-ist, Ilici Iliescu, va plăti pentru crimele puse la cale în Decembrie 1989 și în iunie 1990. Cred însă că nicio pedeapsă nu-i atât de mare pentru a “răsplăti” răul făcut României de acest jeg ordinar, de acest gunoi rusofil numit Ion Iliescu. De la abandonarea Basarabiei (în 1990, Imperiul Țarist avea febră puternică și atunci era momentul Unirii Basarabiei cu Țară Mamă) și până la crearea unei mafii bolșevice, formată din foști securiști (Dan “Felix” Voiculescu) și foști nomenclaturiști comuniști, care au furat tot în România, rahatul KGB-ist Ion Iliescu a înfipt cuțitul adânc și puternic în spatele României. Folosind metode KGB-iste de dezinformare, la început prin intermediul TVR, azi prin intermediul posturilor controlate de mafia lui Ion Iliescu, Antena 3 și România TV, grupul mafiot creat de Ion Iliescu transformă România într-o țară tot mai țiganizată, tot mai nesigură, tot mai departe de dorințele românilor. Mai mult, pupilul PSD-ist Puie Monta voia să demareze, în București, lucrarile la cea mai mare moschee, citește “ școală de teroriști musulmani”, din Europa. Cu alte cuvinte, străbunii noștri își dau viața cu milioanele pentru această țară, iar jegurile PSD-iste o fac praf, o țiganizează și o islamizează. După ce predecesorii PSD-iștilor, bolșevicii, ne-au exterminat elitele și ne-au deportat bunicii în Siberii de gheață, vin acești PSD-iști criminali să termine lucrarea, adică să fure tot, să ne facă un popor de nomazi.

Cum să rămână un medic în țara în care mafioții Dragnea, Ghiță, Voiculescu sau Becali au adevărate palate din aur, în timp ce medicul, după mulți, mulți ani de școală, are un salariu de mizerie

România este o țară de căcat unde vreo 4 milioane de cretini, țigani, asistați sociali, pensionari, votează de fiecare dată mafia PSD-istă. Nu-i interesează că PSD-iștii fură, nu-i interesează că PSD-iștii sunt corupți, nu-i interesează că-și trimit copiii și nepoții în alte țări pentru a-și face un viitor. O țară de lichele nu poate avea viitor. O țară de pușlamale este sortită eșecului. Toți cei care votează PSD-ul sunt vinovați pentru situația dramatică a României. Nu poți alege hoți și apoi să te plângi că trăiești greu, că mori în spitale cu vierme, că mori pe drumuri de rahat.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Tigan din Romania loveste cu bestialitate batrane in Italia pentru a le jefui”

  1. Cum isi batea joc regimul KGB-istului Iliescu de cercetătorii romani | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 31st, 2016 at 12:03

    […] Tigan din Romania loveste cu bestialitate batrane in Italia pentru a le jefui […]

  2. Povestea laserului romanesc, o mare minciuna inventata de Securitate | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 1st, 2017 at 11:46

    […] Tigan din Romania loveste cu bestialitate batrane in Italia pentru a le jefui […]

Adauga un comentariu