Tiganizarea Romaniei a inceput inainte de 1989

marți, mai 5, 2015 16:22
Posted in category Dictatura comunistă

Opriti tiganizarea Romaniei!Triburile tiganești, haite de infractori și înainte de 1989

Una din marile nedreptăți ale dictatorului cizmar Prea Târziu Împușcat a fost și favorizarea clară a țiganilor, în raporturile cu românii. În timp ce românii erau trimisi la Canal sau pe șantiere unde-și rupeau oasele pentru averile de mai târziu ale Mafiei PSD-iste, pe țigani nu-i întreba nimeni de sănătate.

Argumentul 1

Am fost student în Iași în perioada 1985 – 1989, adică în deceniul negru al dictaturii lui Ceașcă. Pe atunci eram fumător, iar uneori fumam celebrele țigări Carpati, cele mai “întrebuințate” în România. La tutungeria de unde-mi cumpăram țigări la 3, 5 lei pachetul nu găseai, în anumite perioade, deloc tigări Carpați. În schimb, exact lângă tutungerie erau țigani bișnitari ce-ți vindeau pachetul cu 5 lei, sub privirile îngăduitoare ale milițianului sectorist, cel care avea ordin să-i protejeze pe țigani, nu cumva Savanta sau Prea Târziu Împușcatul să fie acuzați în străinătate de discriminare. Și asta în timp ce satele și bisericile românești erau demolate de regimul comunist ateu și criminal.

Argumentul 2

Peste tot în România găseai triburi țigănești nomade care se ocupau cu ghicitul, vândutul semințelor, plus altele asemenea. Pe acesția nu-i lua niciun activist comunist de mână să-i pună să lucreze, să contribuie și ei, nu-i așa, la construirea societății socialiste multilateral dezvoltate. Nu, românii erau cei mânați cu biciul pentru a strânge recoltele, a termina Canalul sau Palatul Republicii. Pe majoritatea țiganilor nu-i întreba absolut nimeni de sănătate. Mai mult, în Iași, de exemplu, găștile care făceau legea în oraș nopatea, în celebra “liniște” a dictaturii comuniste, erau formate majoritar din țigani, care erau foarte odihniți, din moment ce ziua nu făceau nimic, așa încât aveau tot timpul pentru crimele și violurile nocturne.

Argumentul 3

Pe când eram elev de liceu, tot în anii ’80 ai secolului trecut, fratele mamei, Condrea Dumitru, un om care iubeau sincer România, m-a luat cu el în Dorohoi să ducem niște pește proaspăt la magazinele din acel oraș, peștele provenind de la ferma piscicolă Tătărășeni, acolo unde el se ocupa transportul peștelui și nu numai. Odată ajunși la un magazin, trebuia să scot peștele din apa rezorvorului special amenajat și să-l pun în niște lăzi speciale care ajungeau în acel magazin. Ei bine, dragii moșului, cum am ajuns în oraș cu peștele, la magazinul din zona populată de țigani, triburile țigănești au înconjurat respectivul mijloc de transport și până nu au furat din el nu s-au lăsat. Pe atunci nu era 112, nu erau gardieni publici, iar Militia se ocupa de românii care ciripeau ce nu trebuie, nu de țiganii infractori. Țiganii au trăit mereu din furt, iar munca o făceau alții.

Nu este de mirare că un cizmar analfabet, Nicolae Ceaușescu, ce a fugit de acasă din cauza faptului că tatăl său erau un alcoolic, adică un jeg ordinar, și a ajuns la pușcărie după ce a ucis un afacerist ce a refuzat să cotizeze la fondurile Partidului Comunist Român, ei bine, un asemenea specimen, primul rege comunist al României, nu a înțeles niciodată, cu creierul său de retardat, că o țară se guvernează prin solidaritate, dreptate, libertate, altruism etc., nu prin găștile de bolșevici și țigani pe care le rotești periodic în funcții. Crima acestui Ceașcă împotriva României a constat in formarea de hoți și barbari ce au devastat această țară după 1989. România a fost devastată de cei educați înainte de 1989, de cei cu creierul spălat de dictatura comunistă. Iar hoardele de politicieni corupți s-au format tot în comunism, și corupția s-a transmis ulterior la copii și nepoți, știut fiind că bolșevismul este o adevărată academie a corupției.

Cel mai mare blestem istoric pentru națiunea română a fost COMUNISMUL.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Tiganizarea Romaniei a inceput inainte de 1989”

  1. Spatiul public romanesc dominat de tigani (I) | A șaptea dimensiune says:

    mai 15th, 2015 at 15:25

    […] Tiganizarea Romaniei a inceput inainte de 1989 […]

  2. Viorel Lis, tiganul prezentat de Antenele securistului puscarias Felix Voiculescu drept exemplu de (i)moralitate | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 19th, 2019 at 20:56

    […] Tiganizarea Romaniei a inceput inainte de 1989 […]

Adauga un comentariu