Timp, evenimente, oameni

marți, ianuarie 22, 2019 19:55
Posted in category Mass-media

Dan VoiculescuDacă citiţi acest material în următoarele aproximativ 5 ore de la publicare, putem spune, fără teama de a greşi, că ne aflăm în 22 ianuarie 2019. Dacă citiţi acest material peste mai mult timp, vom spune, desigur, că a fost 22 ianuarie 2019. Dar ce s-a întâmplat într-o zi de 22 ianuarie, în anii ce au trecut? Iată mai jos câteva evenimente.

  • În 2006, Eco Morales devine primul preşedinte indigen al Boliviei. Evident, de stânga. Un fel de Marean Vanghelie ajuns primar în sectorul 5, cam ţigan analfabet de felul lui, ce a furat de-a stins, iar din banii furaţi a mai donat o parte şi BOR-ului (Biserica Ortodoxă Română), adică celei mai profitabile firme din România, care numai din comerţul cu suflete a strâns averi de miliarde de euro. Sau, dacă vreţi altă comparaţie, un fel de Viorel Lis, ţigan şi el, dar de dreapta, ajuns primar general al Bucureştiului. Bun, ar mai fi semiţiganii Ion Iliescu şi Adrian Năstase, dar să nu divagăm prea mult.
  • În 1973, Curtea Supremă din SUA legalizează avortul. Peste zeci de ani, adică în 2019, în România – ţara aia unde preşedintele Senatului este la 5-a nevastă, iar preşedintele Camerei Deputaţilor are cărnică fragedă de 25 de anişori, în timp ce el are 55, după fiecare cină – Curtea Constituţională, cam roşie de felul ei, legalizează hoţia, pe motiv că infractorii au fost deranjaţi din hoţiile lor de SRI, cea care, culmea tupeului, şi-a permis să le asculte telefoanele în timp ce ei puneau la cale un nou jaf şi o nouă distrugere. Evident, acesta este doar motivul pueril al adevăratei intenţii: mafioţii din politică să scape de puşcărie şi să rămână cu banii furaţi.
  • În 1970, se produce primul zbor regulat de la New York la Londra, cu un avion Boeing 747. În 2018 – 2019, în Românica, ţara aia unde este premier o proastă incapabilă să pronunţe, în mod corect, cuvinte elementare în limba română, deşi este limba ei maternă, zboară doar banii economisiţi de români, aflaţi în fondurile private de pensii, către conturile din Elveţia ale mafioţilor grupaţi într-o organizaţie teroristă cu acronimul PSD.
  • În 1963, se produce reconcilierea istorică între Franţa şi Germania, prin semnarea tratatului de la Elysee, după secole de vrăjmăşie şi războaie între cele două superputeri europene. În Republica România, ţara aia unde un KGB-ist şcolit la Moscova, Ion Iliescu, a fost preşedinte 11 ani, după, cică, o revoluţie anticomunistă (?), s-a întâmplat tot o reconciliere: între comunişti şi securişti, cei care a pus la cale distrugerea totală a României. Mai precis, sub domnia respectivului KGB-ist, după cei 11 ani de mandate fără număr, securiştii şi comuniştii ajunşi la conducerea ţării au “reuşit” să facă România praf, adică industria praf, agricultura praf, educaţia praf, drumurile praf, sistemul sanitar praf etc.
  • În 1943, s-a înregistrat cea mai rapidă schimbare de temperatură cunoscută vreodată, un adevărat record mondial în materie. În Spearfish, Dakota de Sud, în numai 2 minute, temperatura a crescut de la – 200 C la + 70 C. În schimb, în Republica Social-democrată România, un fost turnător la Securitate, Dan Voiculescu pe numele lui de puşcăriaş, nu a produs nicio schimbare atunci când vine vorba de cei 60 de milioane de euro datoraţi statului român, adică acei bani au rămas în conturile acestui jeg nenorocit, deşi fraiera de justiţie românească l-a condamnat să restituie aceşti bani “proştilor” care mor în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat, deoarece mafioţi ca Dan Voiculescu au furat tot în România, după decembrie 1989.

Dacă vă întrebaţi cumva de unde am luat datele de mai sus, ei bine, iată de unde le-am luat: de aici.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Timp, evenimente, oameni”

  1. România bananieră versus Statele Unite | A șaptea dimensiune says:

    martie 2nd, 2019 at 9:29

    […] Timp, evenimente, oameni […]

Adauga un comentariu