Un șpăgar numit consul general de Guvernul Ponta

duminică, octombrie 20, 2013 18:42
Posted in category PeNaLii

Andrei ZaharescuAndrei Zaharescu şi plecarea lui bruscă de la PRO TV

Într-o perioadă din viaţa mea de angajat al trustului Pro am făcut revista presei la emisiunea de dimineaţă, între şapte şi nouă. Moderatorii emisiunii erau Andrei Zaharescu şi Ioana Moldovan, eu aveam felia mea în emisiune. Într-una din acele dimineţi, după ce am trecut pe la garderobă şi pe la machiaj, ajungînd în platou, am constatat că Andrei Zaharescu nu mai era acolo, locul lui fiind luat de Florian Petrică, fost, pînă atunci, prezentator de sport. Am întrebat ce s-a întîmplat şi răspunsul sec a fost: “Andrei Zaharescu nu mai lucrează în trust”. De pe o zi pe alta, fără preaviz. Aveam să aflu explicaţia completă chiar în acea zi, pe holuri, acolo unde se spune adevărul în mai toate instituţiile româneşti.

O colegă de-a noastră care lucra şi ea la această emisiune s-a dus să facă un reportaj pe teme de sănătate la o clinică modernă, privată. La plecare, patronul (sau patroana) firmei a întrebat cît trebuie să plătească. E ca data trecută? Nu costă nimic, a spus reporteriţa, iar interlocutorul său i-a dezvăluit că, la un reportaj precedent, făcut cu ceva timp în urmă, Andrei Zaharescu, autorul reportajului, a cerut nişte bani de publicitate. Pentru care a eliberat chitanţă. Colega a relatat întîmplarea la conducerea Pro Tv şi povestea a ajuns la Adrian Sârbu. Chitanţa ruptă de Zaharescu nu avea nici o legătură cu trustul, banii i-au mers lui direct în buzunar. O minimă anchetă a dezvăluit că acel caz nu a fost singular. Zaharescu a fost chemat de Sârbu şi dat afară, cu menţiunea că nu-i permite să se angajeze doi ani la nici o televiziune. Declaraţia lui Zaharescu despre faptele sale este, se spune, într-un sertar al lui Adrian Sârbu. Care nu a chemat poliţia sau procuratura pentru că nu voia o asemenea lovitură de imagine pentru televiziunea sa.

Cariera lui Zaharescu nu s-a oprit în acest moment cu iz penal. A continuat, glorioasă, la Antene. Apoi la Guvern. Dacă a ştiut povestea, Ponta e de condamnat pentru selecţia purtătorului de cuvînt. Dacă nu a ştiut-o, e vinovat că nu are consilieri buni şi nici un bun serviciu de resurse umane.

Acum Andrei Zaharescu merge la Cape Town. Sper ca, pentru imaginea României, să lase chitanţierul cel fals acasă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Un șpăgar numit consul general de Guvernul Ponta”

 1. Un senator (se) întreabă: cine este Victor Ponta? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 21:19

  […] Un șpăgar consul general […]

 2. Frankfurter Allgemeine Zeitung: Norocul pare să-l fi părăsit pe plagiatorul Ponta | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 1st, 2015 at 20:53

  […] Un șpăgar consul general […]

 3. De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie (III) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 25th, 2015 at 9:56

  […] Un șpăgar consul general […]

 4. Cum au fraudat USLamiștii Referendumul din 2012 în Vrancea | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 25th, 2015 at 10:00

  […] Un șpăgar consul general […]

 5. România USLamistă, țara în care poți să mori cu dreptatea în mână | A șaptea dimensiune says:

  mai 16th, 2015 at 17:09

  […] Un șpăgar consul general […]

Adauga un comentariu