Unde gasesti cele mai frumoase jerbe funerare in Bucuresti

joi, august 1, 2019 20:38
Posted in category Diverse

Jerbe funerareCu toate că este foarte dureros, decesul unei persoane trebuie să ne aducă împreună pentru a putea trece cu bine peste acele momente neplăcute la care nu doream nicicând să fim părtași.
Prin acțiunile noastre de după aflarea veștilor triste, dăm dovadă de caracter și empatie față de membri familiei celui care a plecat prea devreme de lângă aceștia. De aceea, a acționa potrivit este crucial în asemenea circumstanțe.
Un mod mai mult decât onorabil de a alina sufletele celor implicați în acest proces deprimant și totuși, atât de firesc, cum este moartea unei persoane, este de a oferi jerbe funerare.
Florăria Sympathy Flowers pune la dispoziția celor interesați jerbe funerare online de diferite dimensiuni. Artiștii florali au folosit în creația lor doar flori proaspete și frumos înmiresmate.
Concepute pentru a onora și serba viața celui care a trecut în neființă, jerbele funerare de la Sympathy Flowers reprezintă un mod demn și respectuos de susținere, mângâiere și consolare.
Jerbele funerare sunt un ajutor, un mesager și un ultim obiect de prețuire pentru familia celui care a murit.
Florăria online Sympathy Flowers oferă jerbe funerare alcătuite din crini, garoafe și trandafiri, toate fiind flori cu o reputație funerară certă.
Având o construcție grațioasă și o cromatică simplă, dar plină de simbolism, aceste jerbe funerare au o înălțime de 85 de centimetri, ceea ce înseamnă că sunt ușoare și facil de transportat.
Nota coloristică predominantă a jerbei funerare este albul, o non-culoare care exprimă atribute creștine asociate evenimentului: pace, împăcare, liniște sufletească, inocență, compasiune.

Pe lângă aceste atribute, albul este foarte important în teologia creștină. În alte culturi albul simbolizează doliul și suferința, trandafirii albi, în special, fiind asociați cu onoarea și respectul, sunt potriviți pentru funeralii.

Garoafele sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai cunoscute flori. Denumirea floarei vine de la cuvântul grecesc Dianthus, cea ce se traduce prin floare divină fiind folosită în consecință la funeralii. Garoafele de culoare albă sunt un simbol al devotamentului și a iubirii față de persoana ce a trecut în neființă.

Crinul alb imperial este, de asemenea, un simbol al purității, fiind asociaţi de către creștini cu Fecioara Maria. Crinul, simbolul eleganței, a frumuseții, a sensibilității, reprezintă și cea mai crudă expresie a efemerității. Crinul aduce o notă distinsă aranjamentului floral, fiind de asemenea alegerea potrivită atunci când dorim să ne arătăm profundul omagiu persoanei decedate.

Jerba funerară este accesorizată cu o panglică simplă, albă, care este în același timp sobră, cât și elegantă. Verdele frunzelor ce formează jerbele funerare inspiră calm, echilibru, siguranță și ajută la echilibrarea emoțională dintre minte și inimă. Verdele indică speranța, învierea, regenerarea și viața eternă.

Prețul acestei jerbe funerare superbe este de 420 de lei, dar florăria Sympathy Flowers acordă transport gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei. În plus, dacă ești în căutarea de jerbe funerare București, e bine de știut că transportul se face gratuit în acest oraș. În Capitală livrarea se realizează în maximum patru ore de la confirmarea comenzii.

Produsele Sympathy Flowers sunt create cu respect și demnitate și sunt gata să aline durerea celor care au pierdut o ființă dragă.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu