Windows 12 ar putea fi lansat în 2024

duminică, iulie 17, 2022 14:27
Posted in category IT

Windows 12

Se pare că Microsoft se pregătește să modifice întregul program de lansare a actualizărilor Windows. În timp ce Windows 11 este nou și interesant, Windows 12 ar putea fi lansat în 2024. Potrivit unui nou raport de la Windows Central, compania va renunţa la actualizările anuale și se întoarce la lansări mari la fiecare trei ani.

Amintiți-vă când credeam că Windows 10 va fi „ultima versiune de Windows”. Microsoft s-a îndepărtat de ciclul său de trei ani odată cu lansarea Windows 10 în 2015 și avea un plan de a oferi Windows ca serviciu, oferind actualizări substanțiale de două ori pe an.

Apoi, în vara lui 2021, Microsoft a confirmat că noua sa cadență de actualizare Windows va fi o dată pe an. Și deși acest lucru este util pentru personalul IT care trebuie să actualizeze sistemele, înseamnă și actualizări anuale mai lente pentru utilizatorii obișnuiți. De exemplu, încă așteptăm actualizarea Windows 11 22H2 care va veni mai târziu în acest an.

Odată cu trecerea înapoi la o actualizare semnificativă la fiecare trei ani, ne putem aștepta la o nouă lansare mare în 2024 pentru a urma versiunea actuală a Windows 11. Și având în vedere rebrand-ul la Windows 11, mulți bănuiesc deja că va fi cunoscut sub numele de Windows 12. .

Am putea vedea că Microsoft merge cu o marcă Windows 11.1 sau 11.2, dar acest lucru este îndoielnic. Raportul afirmă că Microsoft a anulat marea actualizare anuală 23H2 pentru 2023 și va lucra în schimb pentru a lansa în mod continuu noi funcții pe tot parcursul anului 2023, pe măsură ce dezvoltă simultan următoarea versiune de Windows.

Așadar, deși actualizările majore la fiecare trei ani pot suna ca un downgrade pentru unii utilizatori, ne putem aștepta la mai multe actualizări, remedieri de erori și funcții noi de-a lungul anului. Oricum ar fi, Microsoft încă nu a comentat situația, dar sperăm că lucrurile se vor lămuri în curând.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu