PSD – acronimul pentru un grup infracţional organizat ce a furat şi distrus România
duminică, februarie 28, 2021 7:45Urmaşul Partidului Comunist Român (PCR), aşa-zisul Partid Social Democrat (PSD), dar care nu are nimic în comun cu social-democraţia europeană, fiind, de fapt, un grup infracţional organizat, a încercat, şi a reuşit, mereu după decembrie 1989 să promoveze legi în favoarea infractorilor, mai ales a infractorilor din politică.
Fiind o grupare infracţională, este evident că PSD trebuia să-şi apere interesele, iar singurul interes al ciumaţilor roşii a fost să fure cât mai mult, să acumuleze averi imense, cât pentru şapte generaţii, chiar dacă în tot acest timp milioane de români erau obligaţi să emigreze, datoria externă era tot mai mare, investiţiile în viitorul ţării erau tot mai puţine, tinzând spre zero în perioada Ponta-Dragnea.
Cum încerca grupul infracţional cu acronimul PSD să modifice legile în favoarea infractorilor, în 2004, vedem în materialul de mai jos, apărut în presa vremii.
Braconierii cu girofar din Ministerul Agriculturii au făcut-o de ploaie
Că infractorii se descurcă cu înmuiatul şi încălcatul legii în România, asta nu mai miră pe nimeni în epoca Stănoiu a Justiţiei (Rodica Stănoiu, fost ministru PSD, horror, al Justiţiei – n.m.).
Dar acum (în 2004 – n.m.), prin modificarea legii Fondului Piscicol (Legea 192/2001), ei au ajuns să şi promoveze modificări fundamentale în folosul infracţiunii prin Ordonanţă de Urgenţă.
Cum în Delta Dunării, rezervaţie din care România îşi ia peste 50% din peştele de pe piaţa internă, braconajul este practicat inclusiv de către unii concesionari social-democraţi cărora le place negrul de pe spatele sturionilor şi negrul banilor fără factură, cineva a dat iama în Direcţia de Pescuit şi Piscicultură şi a anulat incriminarea celor mai grave fapte de braconaj piscicol, suspendând nu numai dreptul de control al Poliţiei, Gărzii de Mediu, Gărzii Financiare şi ARBDD-ului, ci şi cele 400 de dosare penale pe care Procuratura Tulcea le are de soluţionat în cazurile de braconaj aflate pe rol, trecând exclusiv rolul de controlor unic Inspecţiei Piscicole din minister, organism eminamente birocratic ce nu dispune nici de personal şi nici de logistica necesară unui fenomen atât de bine organizat precum este braconajul.
Că se cară icre negre obţinute prin braconaj cu elicopterele patriei, asta se ştie de mult şi se tolerează, dar de această dată, în loc să se întărească măsurile de protecţie a Fondului Piscicol, prin legea 298/2004 se instituţionalizează jaful piscicol la rezervaţia mare, rezervaţie pe care altfel o apărăm cu tam-tam internaţional în faţa dăunătorilor ucrainieni. (“Academia Caţavencu”, nr. 659/2004)
Citeşte şi articolele: