A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXCVIII)

joi, noiembrie 16, 2023 7:27
Posted in category Educatie

Ligia Deca12 noiembrie 2023

România educată – o glumă proastă, într-o ţară manelizată, ţiganizată, imbecilizată de posturile TV ale mafioţilor, posturi TV înfiinţate din bani furaţi

PSD şi PNL = aceeaşi mizerie, coordonaţi de faraonul Iohannis Klaus, acest „german” ce a trădat nobilele idealuri ale muncii germane, aduc România într-o fundătură din care, probabil, vom ieşi foarte greu, dacă vom ieşi vreodată.

Cum nu pot (încă) introduce cenzura ca-n Rusia putinistă sau în China comunistă, acest USL (Uniunea Sovieto-Liberală) criminal numeşte miniştri tot soiul de personaje, desprinse parcă din romanele lui Kafka, opere literare în care absurdul este omniprezent.

Criminala Firea (azilele groazei) şi criminalul Grindeanu (Ordonanţa 13) ar fi doar două exemple dintre multele posibile. Nu poţi avea o guvernare performantă, o guvernare în spirit european, în spiritul valorilor UE cu astfel de personaje groteşti.

Şi ajungem la alt personaj, propus de faraonul Iohannis în funcţia de ministru al Educaţiei. Când îţi cumperi 6 (şase) case din meditaţii (o fi plătit impozit faraonul Iohannis pentru acest venit ilicit?!), normal că ai o imagine deformată despre educaţia europeană şi-n consecinţă numeşti în funcţii tot felul de trepăduşi care-ţi ling tălpile, da’ nu prea au viziunea corectă a realităţii din teritoriul nimănui numit România.

De ce credeţi că iau salarii unii angajaţi ai ministerului Educaţiei? Nu, nu pentru că prostia se plăteşte, ci pentru a şterge comentariile negative la adresa doamnei ministru Ligia Deca. Să nu aibă, sărăcuţa, o zi proastă. În guvernul criminal USL, miniştri şi angajaţii ministerului nu sunt plătiţi pentru a sluji românii, ci sunt plătiţi să le fie lor bine, să nu aibă zile proaste. O fi ştiind această Ligia Deca de faptul că doar dictatorii au oroare de critici?! Oare ştie această protejată a faraonului Iohannis că din critici, din părerile oamenilor afli acel sâmbure de adevăr atât de necesar? Evident, sunt şi critici exagerate sau gratuite, da’ mai sunt şi cei care te critică din dorinţa sinceră spre mai bine, spre îndreptarea unor stări de lucruri negative.

Hai, dragi români, la muncă, să-i plătim pe consilierii doamnei ministru, consilieri responsabili cu ştergerea comentariilor negative la adresa Ligiei Deca, să nu aibă săraca doamnă o zi proastă, doar de aceea a numit-o faraonul Iohannis în funcţia de ministru al Educaţiei.

Şi faraonul Iohannis se fereşte să aibă zile proaste, fiind ori absent, ori plecat din ţară, pe banii românilor.

Unde eşti tu, Ţepeş Doamne, ca punând mâna pe ei, să-i împarţi în două cete, în smintiţi şi în mişei!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu