A şaptea dimensiune pe Facebook (DCI)

luni, august 1, 2022 10:50
Posted in category Mass-media

Alexandru Cumpanasu7 ianuarie 2021

Alexandru Cumpănașu are trei copii, nu cu actuala soție.

Alexandru Cumpănașu, căsătorit cu PSD

Simona Baltag, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit în 2018 cu Alexandru Cumpănașu. Aceasta este abonată la funcții publice via PSD, de peste cinci ani și a avut și trei posturi publice simultan, încasând aproape 10.000 de lei lunar. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment politic și ea a acceptat cererea lui în căsătorie pentru că “pur și simplu îl iubește”.

La nuntă au participat aproximativ 200 de persoane, NU și părinții Alexandrei sau Alexandra, conform surselor Capital, ci oameni grei, din diverse domenii, cu preponderență PSD. Nu trebuie uitat că ONG-ul lui Cumpănașu a fost finanțat cu peste un milion de euro din bani publici, acordați de miniștri social – democrați și nu numai. Inclusiv Liviu Dragnea a parafat acorduri cu președintele CNMR, când se afla la Ministerul Dezvoltării. (capital.ro)

7 ianuarie 2021

Teodosie Spagoveanu

7 ianuarie 2021

Elena Ceausescu si Victor Athanasie Stanculescu

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu