A şaptea dimensiune pe Facebook (LXIV)

marți, octombrie 6, 2020 8:18
Posted in category Mass-media

Religie5 aprilie 2018

Astia sunt cei care i-au permis mafiotului Dragnea ca faca din Romania raiul infractorilor.

Pupincuristi de bolsevici atei, pe de o parte, pupatori de moaste, pe de alta parte.

Creiere de gaina care cred toate minciunile de la Mafia TV si pentru care coruptia nu conteaza.

Daca nu ar fi vorba si despre romani care merita o tara cu adevarat prospera, europeana si civilizata, as zice ca astia-l merita pe puscariasul Dragnea si toapa analfabeta Dancila cu varf si indesat.

Se merita unii de altii, intr-un viol ce dureaza de 28 de ani, si-n care victima nu numai ca nu este revoltata, dar si raplateste violatorul cu voturi (ce inseamna, practic, pentru mafioti, permise pentru furt) de cate ori i se ofera ocazia.

Pensionari, tigani, asistati sociali, bugetari votanti de ciuma rosie, sa muriti in chinuri, jeguri ordinare! Sa va fure tot mafiotul Dragnea, sa va ia si pielea de pe voi, sa distruga tot in aceasta tara, de la paduri la hidrocentrale, ca asta meritati, viermi infecti fara morala, fara verticalitate, fara onoare, fara nimic demn de respect si admiratie.

Ce sa admiri la niste gunoaie care vand tara politicienilor hoti, mafioti si corupti pe cativa lei in plus la pensie sau salariu?

4 aprilie 2018

Oare profesoara de limba si literatura romana a acestei toape analfabete e multumita de eleva ei? Nu intra in pamant de rusine?

Avand in vedere ca s-a nascut in 1963, aceasta agramata a invatat in comuism. Vedeti ce invatamant „extraordinar” era in comunism!

Plus ca lipsa de verticalitate, de moralitate, faptul ca minte cum respira, s-au deprins tot in comunism. Puscariasul Dragnea doar i-a dat ocazia sa si le puna in practica.

Dancila, analfabeta ordinara, chiar nu ai niciun simt al ridicolului? Chiar ai obrazul atat de gros incat nu realizezi ca locul tau e printre boschetari, la maturat strazile, nu in fruntea Guvernului Romaniei?

Francezii au decapitat si regi, de aceea astazi se vorbeste despre Franta la superlativ. In schimb, Romanica e doar o pubela cu care se joaca niste mafioti rosii. Si nimeni nu are curajul sa-i infrunte.

Viorica Dancila

4 aprilie 2018

SRI

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu