A şaptea dimensiune pe Facebook (XLIII)

duminică, august 30, 2020 17:11
Posted in category Mass-media

Ciordache2 martie 2018

O prostie cat Universul de mare este urmatoarea: o parte dintre cei care-l critica pe Dragnea sunt nostalgici dupa Romania lui Ceausescu. Acea Romanie tribala in care erai izolat, infometat, trimis cu arcanul pe coclauri, in care ajungeai la puscarie daca o criticai pe „savanta de renume mondial” etc.

Poate le face o bucurie Ciordache viermilor rosii, nostalgici dupa comunism, si este reinstaurata dictatura. Sa vedem atunci cati rahati rosii vor mai avea curajul sa-l injure pe Dragnea.

Mergeti dracului in Coreea de Nord, nostalgici care plangeti dupa comunism, daca vreti sa traiti ca in ghetou si lasati-ne pe noi sa „induram ororile capitalismului” (desi regimul instaurat de KGB-istul criminal Ion Iliescu nu se poate numi capitalism, ci mai degraba comunism de sorginte mafiota).

1 martie 2018

Fara baricade, ca in 1989, fara intrarea in sediul Parlamentului si/sau sediul Guvernului, fara un Euromaidan, ca in Ucraina anului 2014, nu se va schimba nimic. Mai ales ca ciuma rosie are printre slugi si Curtea Constitutionala, cica a Romaniei, mai corect a gastii criminale cu acronimul PSD.

Valer Dorneanu

27 februarie 2018

Cei de la Antenele puscariasului Voiculescu, mai exact pe site-ul Antenei 1, au prezentat un tabel cu durata actului sexual, in functie de varsta, intocmit, cica, de „specialisti” in domeniul sexualitatii (probabil, de specialisti precum Viorica-Vasilica Dancila). Presupunand, totusi, ca tabelul reflecta realitatea, inseamna ca la 69 de ani un act sexual dureaza 0.80 secunde (adica mai putin de o secunda). Daca cineva reuseste o penetrare in mai putin de o secunda, la 69 de ani, este ori Zeus, ori Muircea Badea.

Tabel Antena 1

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu