Penalii Ponta si Dragnea vor asigura presedintia Uniunii Europene din partea Romaniei

joi, decembrie 15, 2016 18:26

PSDSă mori de râs nu alta, dacă n-ar fi de plâns. Aici ne-au adus idioții care au votat PSD-ul. Aici ne-au adus turmele de ciobani, țigani, asistați sociali, pensionari sclerozați, bugetari pomanagii, care i-ar suge-o lui Puie Monta pentru niște zeci de lei în plus la salariu. Nu contează, pentru cretinii care votează PSD-ul, că PSD-iștii sunt, în marea lor majoritate, niște mafioți, nu contează numărul dosarelor penale întocmite jegurilor PSD-iste din Parlament și nu numai, nu contează că Dragnea este un pușcăriaș, nu contează că Adrian Năstase a vândut Petrom-ul austriecilor în defavoarea statului român, dar mafiotul Năstase a luat o șpagă de 80 milioane de euro de la Bechtel, nu contează că PSD-ul este creația KGB-istului criminal Ilici Iliescu, ce trebuie judecat pentru crimele din decembrie 1989, de la așa-zisa Revoluție, și din iunie 1990, de la Mineriada care a adus întunericul peste societatea românească.

Traian Basescu: „In cei peste trei ani de mandat Ponta, nu s-a semnat niciun contract semnificativ pe bani europeni”

Traian Basescu: „Ponta primeşte de la preşedintele Comisiei Europene, Barosso, lista cu cele 12 sarcini pe care le are de îndeplinit la Bucureşti şi, slugarnic, o acceptă, caz unic de umilire în istoria UE.”

Dacian Ciolos: „Familiaritatea aceea cu liderii europeni nu se obţine prin discursuri populiste şi naţionaliste împotriva străinilor făcute acasă, aşa cum face domnul Dragnea, domnul Ponta şi ceilalţi. E normal că sunt priviţi cu suspiciune, când ei acasă strigă împotriva străinilor şi când se duc acolo vin cu listuţa pe urmă de la Bruxelles, cu temele de casă date de cei de acolo. Cu oameni cu credibilitatea lui Ponta şi a lui Dragnea vom putea noi sta cu fruntea sus şi să asigurăm preşedinţia Uniunii Europene?”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Penalii Ponta si Dragnea vor asigura presedintia Uniunii Europene din partea Romaniei”

  1. Cum isi batea joc regimul KGB-istului Iliescu de cercetătorii romani | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 31st, 2016 at 12:02

    […] Penalii Ponta si Dragnea vor asigura presedintia Uniunii Europene din partea Romaniei […]

  2. Povestea laserului romanesc, o mare minciuna inventata de Securitate | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 1st, 2017 at 11:46

    […] Penalii Ponta si Dragnea vor asigura presedintia Uniunii Europene din partea Romaniei […]

Adauga un comentariu