Ca sa poata fura linistiti, mafiotii PSD-isti au devenit, brusc, admiratori ai lui Trump

vineri, noiembrie 11, 2016 16:32

PSDCum nu mai pot PSD-iști fura din cauza fundațiilor lui Soros pe care tot ei le-au introdus și finanțat în România

Brusc, mafioții PSD-iști și-au găsit o nouă virtute: ei sunt imaculați, doar că mafia sorosista și jidănească a înființat DNA-ul și mafioții roșii nu mai pot dormi liniștiți pe munții de bani furați. Așa se face că recent alesul președinte al SUA, Donald Trump, a devenit emblema mafioților PSD-iști, care vor să elimine “clanurile sorosiste”. Băi jigodii ordinare, băi marxiști ratați, băi bolșevici de căcat, numiți și PSD-iști, aveți nesimțirea și tupeul să vă comparați cu Donald Trump? Voi sunteți niște pigmei ce ați furat din banii țării, în timp ce Trump, pornind de la zero, a juns miliardar. Voi sunteți o adunătură de penali nenorociți, care speră că mai pot fura în continuare sau că veți scăpa de brațul lung al legii, în timp ce oamenii geniali din jurul lui Trump au format echipa ce a demolat clanul Clinton, grupare finanțată de musulmanii criminali, cei care doresc islamizarea acestei planete.

PSD-iști hoți, mafioți și idolatri, aveți în rândul vostru țigani făra niciun Dumnezeu, gunoaie ce au furat tot în România, idioți care n-au făcut nimic bun pentru această țară, și aveți nesimțirea să vă comparați cu Trump? Voi sunteți balastul acestei țări, ați transformat România într-o ruină, ați vândut și amanetat această țară și chiar credeți că veți scăpa? Îi puteți minți pe cretinii care vă votează o perioadă, dar veți da socoteală în fața istoriei pentru răul făcut României. Mafioți PSD-iști, trebuie să vă comparați cu bolșevicii din Coreea de Nord, cu putiniștii de la Moscova, nu cu Donald Trump! Pentru el sunteți doar niște excremente marxiste, în care nu calci niciodată de frică să nu te murdărești.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ca sa poata fura linistiti, mafiotii PSD-isti au devenit, brusc, admiratori ai lui Trump”

 1. Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 17th, 2016 at 21:35

  […] Ca sa poata fura linistiti, mafiotii PSD-isti au devenit, brusc, admiratori ai lui Trump […]

 2. Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 19th, 2016 at 19:22

  […] Ca sa poata fura linistiti, mafiotii PSD-isti au devenit, brusc, admiratori ai lui Trump […]

 3. Scrisoare deschisa jegurilor ce vor vota PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 27th, 2016 at 11:44

  […] Ca sa poata fura linistiti, mafiotii PSD-isti au devenit, brusc, admiratori ai lui Trump […]

 4. PSD este finantat de Soros | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 7th, 2016 at 19:49

  […] Ca sa poata fura linistiti, mafiotii PSD-isti au devenit, brusc, admiratori ai lui Trump […]

Adauga un comentariu