STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România

miercuri, iulie 4, 2012 12:36

PSD in afara legiiPe zi ce trece devine tot mai clar că USL-ul se comportă precum într-o republică bananieră din Africa, acolo unde cel ajuns la guvernare face ce vor muşchii lui. Vrăjeala cu poporul care, vezi Doamne, ar mandata USL-ul să facă şi să dreagă nu ţine. Poporul lui Ştefan cel Mare, de exemplu, nu i-ar fi convenit în veci să-şi lase familia şi casa pentru a apăra Moldova de turci, tătari etc. Poporul este cel care, la inundaţii, stă în crâşme, durându-l în cot de munca jandarmilor. Orice politician responsabil înţelege, dincolo de ‘bobor’, că binele ţării nu-i întotdeauna egal cu binele vulgului, mai ales a acelor care nu sunt capabili de nimic, dar au drept de vot. Criminalii bolşevici aveau aceeaşi teză: poporul vrea sânge. Din păcate, nu numai politicienii USL promovează tot soiul de aberaţii. Oamenii infractorului S.O. Vîntu, de exemplu, Caţavencii adică, au un titlu numai bun pentru anii ’50 ai secolului trecut: ‘N-avem şcoli, n-avem şosele, ei se bat pe ghilimele’. Corect, aşa considerau şi bolşevicii: libertatea e un moft, marş la canal, la construit şcoli, drumuri etc. Nu se bate nimeni cu nimeni, tovarăşi de la Caţavencii: USL-ul instuarează, ajutat de oamenii infractorului Vîntu şi ai securistului Voiculescu, dictatura. Mai am foarte multe exemple de idioţi care confundă binele ţării cu binele USL-ului şi al lor, lingăi nenorociţi care aşteaptă de 22 de ani un alt tătuc între fesele căruia să-şi introducă limba, dar haideţi să trecem la cei care vor o societate normală: europeană şi civilizată, un autentic stat de drept şi o democraţie funcţională. Ei bine, toţi aceştia sunt împotriva acţiunilor USL-ului, de instaurare a dictaturii neocomuniste în România. Iată mai jos o selecţie a celor care au luat atitudine ieri, 3 iunie 2012.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Sunt profund preocupat de orice incercare de amenintare a independentei institutiilor democratice din Romania
„Sunt profund preocupat de orice incercare de amenintare a independentei institutiilor democratice din Romania. Manipularea sau amenintarile la adresa institutiilor D-voastra, in special a instantelor judecatoresti, nu vor reprezenta un motiv de ingrijorare doar pentru guvernul american, ci si pentru modul in care Romania este perceputa pe pietele financiare”, spune Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, intr-o declaratie remisa redactiei HotNews.ro cu privire la evenimentele politice din ultimele zile.

Prima reactie a unui oficial al Comisiei Europene – Viviane Reding, comisarul pentru justitie, drepturi fundamentale si cetatenie pe Twitter: Sunt profund ingrijorata de recentele atacuri la independenta Curtii Constitutionale din Romania
Sunt profund ingrijorata de recentele atacuri la independenta Curtii Constitutionale din Romania, scrie pe contul sau de Twitter comisarul european Viviane Reding, detinatoare a portofoliului justitie, drepturi fundamentale si cetatenie. Pentru mine, un sistem judiciar functional si independent este o pre-conditie pentru respect reciproc in Spatiul european de Justitie.Este prima reactie a unui oficial al Comisiei Europene. Anterior, Hotnews.ro a cerut o pozitie de la Comisie, iar raspunsul a fost ca sunt chestiuni interne asupra carora institutia europeana nu se pronunta. Insa reactia comisarului demonstreaza gravitatea situatiei perceputa la nivel european. Initial, cele doua pozitii ale comisarului au fost in limba engleza, mai apoi ele au fost postate si in limba romana. (Sursa)

M.R.Ungureanu: „Fac un apel catre cetatenii onesti sa participe la mitingul de joi, din Piata Revolutiei, de la ora 18. ​Cand valorile pentru care s-a luptat in decembrie ’89 sunt calcate in picioare, nu ne permitem sa ramanem in casa”
„Modul in care este calcata in picioare democratia romaneasca este un motiv serios pentru revolta”, a declarat pentru HotNews.ro fostul premier Mihai Razvan Ungureanu. „Ceea ce se intampla astazi imi aduce mie aminte, ca istoric, de momente negre din perioada interbelica. In ultima saptamana primesc din ce in ce mai multe mesaje din exterior care fac analogia intre Romania si Ucraina. Este vorba despre incercarea de a anihila institutiile statului de drept”, a mai spus M.R.Ungureanu ca reactie la actiunile intreprinse in ultimele ore de USL. (Sursa)

The Economist despre Victor Ponta: My name is Paste. Copy Paste. Un indiciu ca Ponta se indreapta spre cimitirul politic
„Potrivit apropiatilor partidului, prim-ministrul Victor Ponta este intr-o companie selecta. Ministrul de Interne Ioan Rus a declarat vineri ca «de la Platon si Aristotel, toti cei care au scris teze de doctorat pe filosofie, pe politica, pe stiinte sociale, toti au plagiat»”. Fragmentul face parte dintr-un articol publicat pe un blog al The Economist, care trateaza evenimentele legate de acuzatiile de plagiat aduse premierului Victor Ponta.
„Dincolo de amuzamentul pe care declaratia domnului Rus il poate produce, aceasta este si un indiciu ca – in ciuda incercarilor energice (neindemanatice, spun rivalii) de a stinge scandalul de plagiat – premierul de 39 de ani s-ar putea indrepta spre acelasi cimitir politic in care se afla si cadavrele ministrului german al Apararii Theodor zu Guttenberg si al presedintelui Ungariei vecine, Pal Schmitt”, se mai arata pe blogul afiliat reputatului saptamanal britanic The Economist. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România”

 1. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:23

  […] USL-ului, rușii încearcă destabilizarea României Nu mafiei securist-comunisto-infracționale STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România Petiție pentru demisia guvernului Ponta Cuma arată, beat și descheiat la prohab, viitorul […]

 2. Preşedintele trece, hoţul rămâne? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 21:04

  […] STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România […]

 3. Uslaşii practică minciuna sistematică şi violenţa simbolică | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 21:58

  […] STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România […]

 4. Andrei Pleşu: „Mă declar sabotat de Guvernul Ponta” | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2015 at 8:19

  […] STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România […]

 5. USL, gruparea ciobanilor şi ţiganilor din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2015 at 20:59

  […] STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România […]

 6. Dragoş Paul Aligica: Referendumul, o bătaie de joc naţională a USL | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2015 at 21:11

  […] STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România […]

 7. Andrei Savciuc despre comunism | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 18:08

  […] STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România […]

 8. Guvernati de evrei si tigani, romanii sunt umiliti in propria tara | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2016 at 11:18

  […] STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România […]

 9. Romania, o republica PeSeDista si infractionala | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 9th, 2016 at 19:07

  […] STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România […]

Adauga un comentariu