Ponta reintroduce dictatura de partid în România

joi, iunie 28, 2012 17:09

Victor PontaA trecut vremea glumelor. Din păcate pentru România, ceea ce face acest individ numit Victor Ponta depăşeşte cadrul legal şi, dacă românii acceptă asemenea acţiuni, ne îndreptăm spre dictatură. Nerespectarea hotărârilor Curţii Constituţionale este un fapt extrem de grav ce nu poate rămâne nepedepsit. Mediul online a reacţionat ferm la aceste acte ostile democraţiei şi statului de drept, comise de un plagiator nenorocit ce ocupă temporar o funcţie publică în România. Români, a venit timpul să apăraţi libertatea cucerită cu atâta sânge nevinovat în decembrie 1989. Nu-i lăsaţi pe neocomuniştii din PSD să fure viitorul european al acestei ţări. Să-i arătăm acestui măscărici că România este mai mult decât ceea ce mâncăm zilnic. Iată şi câteva reacţii pe cele mai accesate site-uri din România.

Faptul că Ponta a decis să se șteargă dorsal cu o decizie a unei curți judecătorești…spune multe. Ce se va întâmpla dacă va exista o decizie a unei curți simple, a unui judecător singurel, vai mama lui. Îl bagă la pușcărie, că nu a respectat curentul politic? INDIFERENT DE SIMPATIILE NOASTRE POLITICE, acest gest trebuie sancționat. (https://cetin.ro/deciziile-unui-judecator-sunt-litera-lege/)

Tocmai am asistat, asistăm și vom asista în continuare la o lovitură de stat în formă continuată. Tot ce putem face e să stăm calmi, să fim optimiști, să privim cu încredere viitorul și să sperăm că forțele politice responsabile vor lua atitudine.

Cred că a sosit momentul să ne gândim la acțiuni ferme pentru apărarea statului de drept. În lipsa opoziției îi va reveni populației sarcina grea să oprească lovitura de stat pusă în mișcare de PSD și Victor Ponta. (https://copaculdinpadure.wordpress.com/

Ponta folosește ca hârtie igienică o cărțulie… Constituția României. Jigodia plagiatoare, fostul student al pușcăriașului Năstase, împreună cu camarila sa pur și simplu au blocat controlul constituțional asupra hotărârilor Parlamentului. (https://romanicablues.wordpress.com/2012/06/27/in-romania-a-inceput-lovitura-de-stat-premierul-ponta-si-a-aruncat-hartia-igienica-se-sterge-cu-constitutia/

Problema principala a micului plagiator a fost faptul ca acesti colegi socialisti au inteles ceea ce nu a inteles Ponta. Nimeni in Europa nu si-a atacat Curtea Constitutionala indiferent de hotararile ei. Ponta a reusit si va reusi foarte curand sa devina un “paria”, asemanator lui Severin, conform traditiilor falsilor socialisti romani – bolsevici 100%. (https://theophylepoliteia.wordpress.com/2012/06/28/un-ego-mult-prea-mare-pentru-un-plagiator-atat-de-mic/

Traian Ungureanu, europarlamentar: Ne aflam in fata celui mai grav pericol la adresa democratiei si libertatii, de la comunism incoace. Toti oamenii din USL care mai au capul pe umeri trebuie sa se delimiteze de Victor Ponta. Cei care nu au cunoscut botezul comunismului pot lupta acum impotriva unui nou abuz la adresa libertatii. Din functia de prim-ministru, Victor Ponta s-a intors impotriva romanilor si a libertatii si trebuie sa demisioneze”, a declarat joi Traian Ungureanu, purtatorul de cuvant al PDL in recenta campanie electorala pentru alegerile locale, solicitand demisia lui Victor Ponta din functia de premier. (https://www.hotnews.ro/stiri-politic-12643836-traian-ungureanu-pdl-aflam-fata-celui-mai-grav-pericol-adresa-democratiei-libertatii-comunism-incoace-ponta-mergem-spre-anii-39-50.htm

Update

Joseph Daul, presedintele grupului PPE: Practicile lui Victor Ponta ma fac sa ma intreb daca nu cumva democratia din Romania e grav amenintata. Voi cere o dezbatere in Parlamentul European

Joseph Daul, presedintele grupului popularilor europeni (PPE) se declara „profund ingrijorat” de nerespectarea statului de drept in Romania si afirma ca este „neplacut surprins” sa afle ca „Victor Ponta a ignorat decizia Curtii Constitutionale cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European”.

„Sunt profund ingrijorat de nerespectarea statului de drept in Romania. Am fost extrem de neplacut surprins sa aflu ca Victor Ponta a ignorat decizia Curtii Constitutionale cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European. In plus, nefiind multumit de aceasta decizie, a mers mai departe, trecand Monitorul Oficial, care ar fi trebuit sa publice decizia respectiva in scopul intrarii acesteia in vigoare, sub autoritatea Guvernului”, afirma Daul, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Acesta ii transmite lui Victor Ponta ca „nimeni nu este mai presus de lege” iar „legile sunt create pentru a fi respectate, nu comentate sau modificate atunci cand acestea nu servesc interesul primului- ministru”.

Liderul popularilor europeni reaminteste ca, in conformitate cu standardele europene si jurisprudenta, „premierul roman nu poate conduce un guvern al unei tari a Uniunii Europene in cazul in care a comis o frauda in obtinerea gradului sau universitar”.

„Aceasta chestiune trebuie sa fie clarificata cat mai curand posibil, deoarece nu este pusa in joc doar credibilitatea unui stat membru, ci credibilitatea Uniunii Europene ca intreg. Sper ca nu se va schimba o lege sau recurge la amenintarea oficialilor comisiei de ancheta, in scopul acoperirii presupusei fraude”, avertizeza acesta.

„Aceste practici ma fac sa ma intreb daca nu cumva democratia din Romania este grav amenintata. Voi cere o dezbatere in Parlamentul European pe acest subiect”, adauga Joseph Daul.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Ponta reintroduce dictatura de partid în România”

 1. Preşedintele trece, hoţul rămâne? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 21:06

  […] Ponta reintroduce dictatura de partid în România […]

 2. Preşedintele trece, hoţul rămâne? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 21:06

  […] Ponta reintroduce dictatura de partid în România […]

 3. Uslaşii practică minciuna sistematică şi violenţa simbolică | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 22:00

  […] Ponta reintroduce dictatura de partid în România […]

 4. STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 17:04

  […] Ponta reintroduce dictatura de partid în România […]

 5. Caracatiţa mafiotului PSD-ist Cătălin Voicu, omul lui Ilici „KGB” Iliescu (II) | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2016 at 21:15

  […] Ponta reintroduce dictatura de partid în România […]

 6. Ponta, măscărici ordinar, demisia! | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2016 at 18:45

  […] Ponta reintroduce dictatura de partid în România […]

Adauga un comentariu