Cum a „privatizat” PSD = ciuma roşie România? Prin jaf, corupţie, distrugere totală

miercuri, mai 3, 2023 7:22

PSD = Partidul Salvati DetinutiiEra anul 2004, PSD = ciuma roşie „privatiza” în draci România, prin baronii PSD şi membrii tagmei hoţilor şi bandiţilor roşii, foşti securişti şi comunişti, care au trecut de la crimele dictaturii ceauşiste la jaful generalizat al dictaturii PSD-iste. Un exemplu, dintre miile, din acea perioadă.

Nanaa, nani liniştit, PSD lucrează pentru tine

Taa-na-naa! Taa-na-naa! Nu vă lăsaţi înşelaţi de acest început entuziast, e vorba tot de furăciuni şi tot de pesedişti. Ceva cu taa-na-naa, normal, dacă aşa am început, dar ceva mai scurt, cu Nanaa, fraţii. Cine sunt fraţii Nanaa? Ei sunt nişte sirieni pe care fosta APAPS şi actuala AVAS ar putea să-i numească investitori strategici.

Pentru că aceşti sirieni, Ammar şi Hassan, au cumpărat pachetul majoritar de acţiuni la Terom Iaşi, cea mai mare fabrică de fibre sintetice din Moldova. Imediat ce sirienii au făcut acest gest, la procurorii ieşeni s-au bulucit ceva plângeri, conform cărora au fost trimise la reparat vagoane din Terom unor firme de care nu auzise nimeni, au fost vândute cisterne de inox care luceau de noi ce erau, dar la preţ de fier vechi, că au fost făcute plăţi către societăţi comerciale din Damasc, pentru materii prime care trebuiau să ajungă la Iaşi, dar nu au mai ajuns.

Ăăă, a ce sună? Taa-na-naa, a spălare de bani? Taa-na-naa, a fraudă? Nu ştim, deocamdată, deşi un gest al judecătorilor ieşeni ar putea să ne lămurească, măcar parţial: lui Ammar Nanaa i s-a interzis (în 2004 – n.m.) părăsirea Iaşiului pentru 60 de zile. Pentru început.

Cum, dom’le, v-aţi putea întreba: unor investitori strategici? Păi da, pentru că strategici s-au dovedit fraţii Nanaa numai pentru PSD. („Academia Caţavencu”, nr. 677/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu