Cum au petrecut unii români ziua de naştere a lui Ion Iliescu

vineri, martie 5, 2010 14:14
Posted in category Iliescu KGB

Elena Ceausescu, Ion IliescuAnul acesta Ion Iliescu nu si-a sarbatorit ziua pe 3 martie, cand s-a nascut, ci pe 2 martie, motivul fiind unul singur: frica. Pretextand pregatirea discursului pentru un congres inventat, la Paris, Iliescu a sarbatorit intr-un cadru restrans, cu o zi mai devreme.

A doua zi: surpriza! Fostul presedinte al UTC-ului se prezinta in jurul orei 18.15 la Ateneul Roman, pentru a asista la un recital extraordinar, cum probabil considera ca i se cuvine pentru merite deosebite in apararea oranduirii socialiste.

7 membri ai grupului nostru au ajuns in fata Ateneului pentru a-i ura un sincer La multi ani fostului protejat al familiei Ceausescu. In fata Ateneului era o paza demna de marile summit-uri si congrese internationale. Politie, Jandarmerie, SPP, in uniforme si in civil, toti prezenti pentru a apara “onoarea” lui Ion Iliescu.

Cadourile noastre, reprezentate de un tort cu stegulete URSS pe el si o pereche de catuse rosii, nu au putut ajunge in posesia fostului demnitar comunist.

Fortele statului politienesc in care traim ne-au saltat pe sus si ne-au escortat pana la statia de metrou Universitate, informandu-ne ca peste 50 de forte de ordine ne asteptau si pe strada Atena (sediul biroului senatorului Ion Iliescu) cu o zi inainte, sa nu care cumva sa se iveasca vreo problema.

Reamintim ca in urma cu un an, pe 3 martie, grupul Noii Golani a incercat sa inmaneze manipulatorului minerilor din 13-15 iunie 1990 cateva lumanari in memoria victimelor din decembrie 1989 si un tricou cu un mesaj special. Pentru aceasta, 6 dintre noi au primit amenzi de 200 de lei din partea fortelor de ordine, amenzi anulate ulterior in instanta. (Mesaj primit de la grupul de actiune „Noii Golani”.)

Imi permit sa citez, cu acordul (tacit) al autorului, un fragment dintr-un material intitulat „Ilici Ramirez Iliescovici – 80 de ani de ura viscerala impotriva democratiei si respectarii drepturilor omului”: „Ce sa ii dorim noi cei ce nu am fost spalati pe creier de minciunile si ranjetul lui cretin? Normal, ani cat mai putini si ca baietii de la Noii Golani sa ii arunce oua imputite in cap de fiecare 22 Decembrie pana cand va crapa… Eu unul as vrea ca hoitul sa ii fie inghetat criogenic in urina umana si peste vreo 50 – 100 de ani, cand poate justitia va functiona in sfarsit in Romania, sa fie dezghetat si condamnat atunci pentru faptele lui de dinainte de 1989 si mai ales dupa 1989…”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cum au petrecut unii români ziua de naştere a lui Ion Iliescu”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  martie 6th, 2010 at 16:50

  felicitari pt initiativa…va puteti apropia de ilici atunci cand mai face si el o baie de multime sau la vreo semnare de carte demagogica…oua imputite, monezi, crucifixe, copii dupa declaratia de la timisoara, etc sunt recomandate…

  ilici, sa iti crape inima in tine de ciuda, majoritatea romanilor ti-au vazut adevaratul chip…

 2. KGB-istul Ion Iliescu punea tortionari comunisti sa scrie despre crimele comunismului | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2016 at 19:39

  […] Cum au petrecut unii români ziua de naştere a lui Ion Iliescu […]

 3. KGB-istul Ion Iliescu este coautorul procesului de rusificare din Basarabia, după 1989 | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2016 at 20:07

  […] Cum au petrecut unii români ziua de naştere a lui Ion Iliescu […]

 4. Să îndobitocim poporul cu televizorul – crezul (de)formatorilor de pe sticlă | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2016 at 21:02

  […] Cum au petrecut unii români ziua de naştere a lui Ion Iliescu […]

 5. Djuvara: Ion Iliescu şi soţia sa, vinovaţi că n-am avut un nou martie 1918 | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2016 at 21:40

  […] Cum au petrecut unii români ziua de naştere a lui Ion Iliescu […]

Adauga un comentariu