Despre clanul Cosma din Ploieşti, pe care PSD = ciuma roşie = mafia l-a scăpat de braţul legii, prin modificarea legilor justiţiei

marți, decembrie 24, 2019 18:46

PSD = ciuma rosie = mafiaŞtiţi câte volume are dosarul clanului Cosma-PSD, întocmit de procurori? Are 26 de volume. Şi vine unul Ciordache, din gaşca puşcăriaşului Liviu Dragnea, şi modifică legile justiţiei, iar toată munca procurorilor, plătită de contribuabilul plătitor de taxe şi impozite, se duce pe apa sâmbetei. Să nu-i jupoi de vii pe mafioţii din PSD!?

Ei, dar până să ajungă familia de mafioţi PSD-işti Cosma, din Ploieşti (Prahova) la miliardele de euro din conturi, ce aduc cu sine vacanţe la Miami, clanul mafiot Cosma a început de undeva. E greu de spus că face parte din partea de început a hoţiilor clanului PSD-istului Mircea Cosma, dar materialul de mai jos, din 2004, ne oferă o privelişte interesantă despre modul în care PSD-iştii au jefuit România.

La Ploieşti nu e bine să fairplayeşti

Despre presa din capitala republicii PSD Prahova am mai scris în urmă cu câteva luni. Povesteam atunci că şansele ca dl. Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean (în 2004 – n.m.), Georgică Diaconu, prefect (PSD – n.m.), sau Emil Calotă, primar, să se indispună citind în vreun ziar local despre propriile şmenuri sunt egale cu şansele de a fi tustrei loviţi simultan de acelaşi meteorit în timp ce se autodenunţă la PNA (precursorul DNA – n.m.).

Ei bine, atunci ne scăpase un alt mare protejat: echipa de fotbal Petrolul. Echipă pe coada căreia a călcat publicaţia Fair Play. Finanţată în proporţie de 70% de societăţi din sistemul Petrom – adică din imperiul baronului sindical Liviu Luca – publicaţia Fair Play de Prahova a călcat pe bec în luna octombrie (2003 – n.m.), scriind despre blatul Petrolului la Bistriţa. Blatul cu pricina a fost, de altfel, atât de nesimţit, încât a fost relatat în toate ziarele centrale.

Pentru această faptă, ziarul a fost pedepsit cu blocarea contractelor de publicitate, care erau vămuite de vicepreşedintele FSLI Petrom (imperiul sindical al lui Liviu Luca), Florin Bercea, printr-una dintre societăţile sale, prin care derulează nenumărate pseudocontracte de publicitate.

Se pare că aceeaşi cale a luat-o bocceluţa cu 300.000 de dolari expediată de omul de afaceri Boghici, finanţatorul Oţelului Galaţi, pentru cedarea locului Petrolului în Divizia A. Afacerea “divizie contra bocceluţă” descoperită de boicotata Fair Play în octombrie va fi detaliată săptămâna viitoare, odată cu reapariţia revistei. Pentru că, aşa cum aţi dedus, din cauza boicotului ordonat de Luca şi Bercea (cei mai îmbuibaţi sindicalişti din România), Fair Play a dispărut de pe tarabe.

Campania de hărţuire a nesimţiţilor ziarişti s-a extins şi asupra emisiunii Presing, produsă de Fair Play şi care se difuza din anul 2000 la Antena 1 Ploieşti. Asta până la eliminarea ei, care a coincis cu supărarea lui Luca pe Fair Play. Butonul lui Luca e montat pe scăfârlia directorului postului, Marius Visarion, şi are forma unui contract de publicitate (citeşte “de vasalitate”). Nu pe televiziune, cum v-aţi aştepta, ci pe ceas. Da, dl. Visarion are, în afară de televiziune, şi un ceas. Mai precis, ceasul din centrul oraşului, care i-a fost dat în folosinţă de Consiliul Local (citeşte preşedintele CL), pe nimica toată, din motive de an electoral. Ceasul cu pricina este folosit de dl. Visarion ca suport de publicitate. Pe ceas tronează acum (în 2004 – n.m.) o mare reclamă Petrom care indică pentru Visarion ora 10.000. De euro. La fix. (“Academia Caţavencu”, nr. 635/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu