Diagnostic pentru profesorul de istorie Crin Antonescu: chiulangeala cronica

duminică, aprilie 16, 2017 9:47

Crin Antonescu

 • „Competentul” Crin Antonescu dă securişti la tot cartieru’ (pe vremea USL = Uniunea Sovieto-Liberala)

  După ce s-a aliat cu securistul dovedit Dan Voiculescu, Crin Antonescu are nesimţirea de a ne explica ce frumos va fi dacă „Ei” ar guverna România. Dar cine este Crin? În ‘Curentul’ găsim oarece răspunsuri, într-un material intitulat „Fişa de apreciere a cadrului didactic Crin Antonescu, din 1986: chiulangeală cronică”. Iată un fragment: „Crin Antonescu s-a clasat anul trecut (2010) pe primul loc la chiul din Senat, el fiind absent în proporţie de 98,33%. (…)Astfel, lipsa de angajare şi de responsabilitate care-l caracterizează sunt „calităţi“ mult mai vechi ale lui Crin Antonescu. Într-un dosar ce conţine documente din perioada stagiaturii profesorului Antonescu am descoperit, printre altele, o „fişă de apreciere“ extrem de interesantă pe care i-a făcut-o directorul şcolii la care a fost repartizat. Cum era şi firesc, prima dintre „calităţile“ stagiarului Crin Antonescu a fost chiulul. Desigur, nu discutăm de chiulul cu ora, practicat de elevi, ci vorbim de chiulul cu lunile! Aşa se face că în primul an de stagiatură viitorul prezidenţiabil al mafiei politico-financiare a venit la şcoală cu o întârziere de cinci luni. Dacă mai întârzia puţin risca să-şi plătească studiile prelungite făcute la Universitatea Bucureşti. Maxi-concediul n-a fost suficient, profesoraşul continuând apoi să chiulească masiv şi de la ore.”

 • Occidentalii cam încurcă perioadele de dictatură

  Întâmplător am descoperit site-ul https://www.coldwarjokes.com/, unde sunt ceva bancuri despre dictatori şi nu numai. După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, dictatorul român Nicolae Ceauşescu are trecuţi anii de domnie 1960-1989. Au cam greşit cu 5 ani autorii site-ului, cei care, probabil, n-au trăit nici măcar o lună de dictatură, darămite cinci ani de teroare. Mai multe informaţii corecte despre Ceaşcă găsiţi pe Wikipedia. Iată un fragment dedicat celor care şi acum au gura ocupată cu fundul fostului dictator: “La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind şeful Direcţiei Superioare Politice a Armatei şi adjunct al Ministrului Forţelor Armate), Ceauşescu a condus unităţile militare care au înăbuşit răscoala ţăranilor din Vadu Roşca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forţate. Flancat de două tancuri, Ceauşescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoţeau tacurile. 9 ţărani sunt ucişi de gloanţe (Aurel Dimofte, Ionuţ Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) şi alţi 48 sunt răniţi.”
  Occidentalii cam încurcă perioadele de dictatură

 • În România neocomuniştilor lui Ilici Iliescu, tribunalele bolşevice din anii 1950 s-au mutat în stradă (se intampla in 2011)

  Se constată în ultima perioadă că justiţia se face nu numai la tembelizor, ci şi în faţa sălilor de judecată. Până la urmă, ce contează ce probe există la un anumit process, din moment ce oricând pot fi adunaţi nişte gură-cască, tăietori de frunze la câini în această ţară şi în aceaastă lume, şi puşi să urle despre aşa-zisa nevinovăţie a unor mafioţi care au furat nişte bani, doar n-au dat în cap la oameni. Aşa cum ţigănuşul Dan Diaconescu aduna ţigani şi analfabeţi, indivizi fără ocupaţie şi fără moralitate, pentru a-şi proclama ‘nevinovăţia’, mai nou, orice încercare a justiţiei din România de a-şi face treaba determină la neocomuniştii din PSD şi la liberalii roşii reacţii care amintesc de anii 1950, atunci când crimele bolşevicilor erau deasupra legii. Liberali şi pesedişti înlocuiţi actuala justiţie cu una în care sunt condamnaţi numai găinarii mărunţi sau desfinţaţi-o de tot, doar aveţi hoardele voastre de ‘simpatizanţi’, care din prea multă ocupaţie sau contra cost, pot elibera pe oricine sau, dimpotrivă, pot executa pe oricine. Faptul că pupincuristul lui Ceaşcă (Vadim) molestează oamenii legii nu trezeşte nici un fior la liberalii de c..at şi la bolşevicii din România anului 2011, dar arestarea unora care au furat din banii europeni, dar din gaşca lor, trezeşte reacţii care amintesc în ce mocirlă se zbate dreptatea în România. Pesediştii nu trebuie să uite ca doar în România au putut fura 20 de ani fără ca nimeni să-i întrebe nimic. Iar acum când sunt întrebaţi îşi pun haitele de ‘aurolaci’ să facă justiţie în stradă. Mai uşor, stimaţi tovarăşi şi ‘preteni’, ruşii au plecat demult din România, aşa încât nu aveţi nici o şansă să aduceţi din nou teroarea anilor 1950, în care Ilici Iliescu dădea comunism la tot cartieru’.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Diagnostic pentru profesorul de istorie Crin Antonescu: chiulangeala cronica”

 1. Chiulangiul Crin Antonescu nu se omora cu munca nici atunci când era minstrul Tineretului şi Sportului | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2019 at 12:29

  […] Diagnostic pentru profesorul de istorie Crin Antonescu: chiulangeala cronica […]

Adauga un comentariu