Stenogramele PNL din 2012

marți, octombrie 21, 2014 16:45
Posted in category PeNaLii

Crin AntonescuPentru a elimina orice dubiu, între Mitomanul Ponta și Klaus Iohannis, îl prefer clar pe al doilea. Asta nu înseamnă că pot uita de socialistul Tăriceanu, care a condus PNL (acest rahat de dreapta) o lungă perioadă sau de Crin Antonescu, cel care a adus PSD-ul la ciolanul puterii. Așa ceva nu se poate uita, iar PNL-ul nu are nicio o tangență cu adevăratele valori liberale, având în componență mafioți, infractori, pușcăriași etc. De exemplu, liberalul Tudor Chiuariu a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă pentru corupție, dar continuă, în spirit liberal (hă, hăăăă, hăăăăăăăăă), să fie parlamentar, ba mai mult, chiar în comisia juridică a Senatului, adica face legi. Hoții fac legi în România. Și după cum vedem în imaginea de mai jos, pușcăriașul Relu Fenechiu se ocupa de campania pentru demiterea Președintelui României, adică mafioții și hoții nu puteau fura în liniște.

Să mai spunem că PNL-ul a mai avut un președinte turnător dovedit la Securitate, Mircea Ionescu Quintus, și se șterge la cur cu victimele comunismului. Așa se explică de ce România este singura țară din UE, fosta comunista, care nu are o lege a lustrației (bulgarii o au din 2007), iar PNL-ul de azi nu are nicio legătură cu PNL-ul interbelic, ai cărui membri marcanți au murit în temnițele comuniste. PNL-ul lui Căcărău a preferat să facă pactul cu PCR-ul cu față bovină, rebotezat PSD, pe principiul “Mai dă-i în mă-sa de anticomuniști ce au murit ca fraieri prin pușcării, pe când ar fi putut fura ca noi, liberalii roșii și negri în cerul gurii de azi”.

Stenogramele PNL din 2012

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Stenogramele PNL din 2012”

 1. Iohannis + Ponta = love(le) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2015 at 15:18

  […] Stenogramele PNL din 2012 […]

 2. Cum decoreaza Iohannis infractorii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 7th, 2015 at 12:56

  […] Stenogramele PNL din 2012 […]

 3. Cum le-o (ne-o) trag PSD-istii din toate pozitiile | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 18:12

  […] Stenogramele PNL din 2012 […]

 4. La Realitatea TV sunt elogiati fostii turnatori la Securitate | A șaptea dimensiune says:

  martie 25th, 2016 at 18:52

  […] Stenogramele PNL din 2012 […]

Adauga un comentariu