PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste

sâmbătă, iunie 14, 2014 14:22
Posted in category PeNaLii

Crin AntonescuPartidul Național Liberal (PNL) de azi este un amestec de borfași și diletanți. Ce fel de partid istoric anticomunist este acest PNL, din moment ce nu mișcă un deget pentru ca România să aibă o lege a lustrației, precum toate fostele țări din lagărul sovietic, azi membre UE?

Ce fel de partid cu tradiții democratice este acest PNL, din moment ce primește turnători la Securitate în rândurile sale (cum este cazul unui primar de pe aici)?

Ce fel de partid de dreapta este acest PNL, din moment ce în perioada cât a guvernat singur România (2007 – 2008), numărul celor angajați în aparatul de stat a crescut mai mult chiar decât atunci când au guvernat neocomuniștii din PSD?

Ce fel de partid de dreapta este acest PNL, din moment ce a oferit pomeni, atât în perioada electorală, cât și neelectorală, inclusiv ajutoare sociale cu nemiluita, ce au încurajat lenea și nemunca?

Ce fel de partid european este acest PNL, din moment ce președintele său, ales democratic în interiorul partidului presupun, a atacat cu atâta violență Europa civilizată și prosperă din Vest?

Ce fel de partid național este acest PNL, din moment ce unul din președinții săi, Mircea Ionescu Quintus, a fost turnător dovedit la Securitate (lucru știut de elita liberală din România)?

Ce fel de partid al celor cu inițiativă este acest PNL, din moment ce în perioada cât a guvernat singur România (e un fel de-a spune; de fapt, a fost sprijinit de PSD-ul neocomunist) investițiile au fost minimale, dar au crescut cheltuielile sociale (pensiile, ‘jde mii de ajutoare, pensionarii de lux au apărut tot în acea perioadă etc.)?

Concluzia:

PNL-ul este aripa moderată a comuniștilor care au guvernat și guvernează România. Un adevărat om de dreapta nu poate vota un asemenea PNL.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste”

 1. Liberalii actuali din România, lepădături ce nu merită nici scuipatul nostru says:

  iunie 25th, 2014 at 19:19

  […] PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste […]

 2. Stenogramele PNL din 2012 says:

  octombrie 21st, 2014 at 16:58

  […] PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste […]

 3. De ce nu mă miră că Ponta are 40% | A șaptea dimensiune says:

  iulie 15th, 2015 at 17:57

  […] PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste […]

 4. Liderii PNL, turnatori si colaboratori ai Securitatii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  august 10th, 2015 at 15:27

  […] PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste […]

 5. Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2015 at 13:25

  […] PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste […]

 6. Rodica Culcer: Klaus, președintele lui Felix | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2015 at 15:16

  […] PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste […]

 7. Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 10:26

  […] Asta-l interesa pe Viorel Ponta. Și pe Klaus Iohannis, cel care a susținut ideea la un summit ONU (vedeți aici). Doar spitalele românești, adevărate centre teroriste, pot să mai aștepte. Doar așa se pișă Ponta și Iohannis pe memoria celor uciși de bolșevicii veniți pe tancurile sovietice. Ba mai mult, Iohannis decorează foștii zbiri ai dictaturii comuniste, PNL-ul de azi fiind la fel de anticomunist precum FSN-ul de ieri. […]

 8. La Realitatea TV sunt elogiati fostii turnatori la Securitate | A șaptea dimensiune says:

  martie 25th, 2016 at 18:49

  […] PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste […]

Adauga un comentariu