Evreii, mereu în apărarea comuniștilor criminali

luni, iulie 21, 2014 13:53
Posted in category Dictatura comunistă

Karl MarxKarl Marx, evreul ce a răspândit ciuma roșie

Poate știți, poate nu, dar Marx s-a născut într-o familie cu vechi și ramificate tradiții rabinice: ambii lui părinți se trag din familii cunoscute de rabini. Cu alte cuvinte, unul din părinții comunismului criminal a fost evreu. Poate și de aici provine atitudinea evreilor de azi de a lua mereu apărarea comuniștilor criminali. Deși comunismul a produs mai multe victime decât fascismul, într-o Europă dominată de spiritul iudaismului, recunoașterea acestui fapt pare de domeniul viitorului extrem de îndepărtat. De câte ori vine vorba de condamnarea crimelor comunismului și așezarea lor măcar la același nivel (deși, repet, în numele comunismului au fost uciși mult, mult mai mulți oameni decât în numele fascismului), evreii se opun de fiecare dată. Iar noi, care am cunoscut ororile comunismului, acceptăm așa ceva. Evreii din România, împreună cu tot soiul de jeguri din presă și din mediul online, fac un adevărat tam-tam pentru o colindă nevinovată sau pentru că într-un sat uitat de lume, pe un caiet al unui copil, apare chipul lui Corneliu Zelea Codreanu, dar noi trebuie să tăcem atunci când evreii iau apărarea ucigașilor comuniști.

Demersurile la nivel de UE pentru condamnarea crimelor comunismului blocate de evrei

România, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Lituania și Letonia au propus condamnarea crimelor comunismului după modelul Holocacaustului (se întâmpla în 2010, atunci când nu era mafioții PSD-isți la putere, iar ministru de externe nu era un jeg uman precum acest Corlățeam; este în încă o dovadă că “PDL, USL, aceeași mizerie” este o lozincă bolșevică, exportată în România de criminalul KGB-ist Putin). Comisia Europeană a respins propunerea, cu argument cel puțin hazliu, dacă nu idiot de-a binelea. I-auziți aici: “Ororile savarsite de comunism sunt evidente insa ele nu au fost indreptate impotriva unei minoritati etnice asa ca ideea unei legi a genocidului dublu se respinge din start.” Adică nu-i o problemă dacă ucizi mai mulți oameni decât fascismul, deoarece nu sunt toți de aceeași naționalitate. Comisarul european cu astfel de aiureli sigur are legături puternice cu evreii. Și acum, dragii mei, vine cireașa de pe tort. Haideți să vedem cum evreii, care se plâng de regimul criminal al lui Hitler, iau apărarea altor criminali, dovedind că-i doare-n Talmud de suferințele altora. Dar aceeași evreii pretind respect pentru victimele Holocaustului. Și nu-i deloc în regulă așa ceva. Dar haideți să vedem cine-i apără pe criminalii comuniști în Europa democratică. “O parte a comunitatii evreiesti, prin vocea directorului centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, spun ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste pentru ca rusii au fost cei care i-au eliberat pe evreii din lagare si fara Rusia probabil ca Germania Nazista nu ar fi fost invinsa.”

Mai poți să spui ceva. Poate doar atât: intrând în rândul comuniștilor, mulți evrei au dovedit că sunt la fel de ucigași precum regimul lui Adolf Hitler, iar pentru comuniști va veni și ziua judecătii istoriei.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Evreii, mereu în apărarea comuniștilor criminali”

 1. Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 20:10

  […] Evreii, mereu în apărarea comuniștilor criminali […]

 2. Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2016 at 14:28

  […] Evreii, mereu în apărarea comuniștilor criminali […]

 3. Regimul criminalului KGB-ist Ilici Iliescu a fost sprijinit din plin de evrei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 13th, 2019 at 19:20

  […] Evreii, mereu în apărarea comuniștilor criminali […]

Adauga un comentariu